خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۶
کد خبرنگار: 5212
کد خبر: 84552154
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ مرکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد

گناباد- ایرنا- مراکز تحقیقات پرستاری و بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد روز سه‌شنبه طی مراسمی به بهره‌برداری رسید.

فرماندار گناباد در این مراسم گفت: امروز به برکت فرهنگ و تفکر بسیجی شاهد توسعه و پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف هستیم.

حامد قربانی با بیان اینکه فرهنگ و تفکر بسجی متعلق به هیچ حزب یا گروه سیاسی خاصی نیست افزود: این تفکر برگرفته از تفکرات ناب مبتنی بر آرمانهای نظام جمهوری اسلامی است که به برکت آن با گذشت بیش از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب در مناطق گوناگون و محروم با نگاه عدالت محورانه به پیشرفتهای بسیار دست یافته‌ایم.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا بیشترین مشکلات و سختی ها را بر دانشگاه‌های علوم پزشکی و کادر بهداشت و درمان وارد کرده است ولی این دانشگاه در کنار وظایف خود در درمان بیماران کرونایی و خدمات بهداشتی و درمانی در سایر بخشها به تحقیقات و فناوری هم عنایت خاصی داشته و به موفقیتهای بسیار دست یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد هم در این مراسم توجه به تحقیقات و فناوری در بخشهای مختلف علوم پزشکی را مهمترین رویکرد این دانشگاه در سه سال گذشته دانست و گفت: گامهای موثری در این زمینه برداشته شده است.

دکتر جواد باذلی افزود: دانشگاههای امروز به سرعت در حال حرکت به سوی دانشگاههای سطح سه و چهار به عنوان دانشگاه کارآفرین و مولد ثروت هستند و دانشگاههایی می توانند در این زمینه موفق باشند که به فعالیتهای تحقیقاتی و فناوری که بستر ساز این امر است، عنایت داشته باشند.

وی ادامه داد: دو مرکز تحقیقاتی پرستاری و بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با هزینه بالغ بر ۱۰ ملیارد ریال تجهیز و به بهره برداری رسیده‌اند که با افتتاح آنها تعداد مراکز تحقیقاتی این دانشگاه به چهار مرکز افزایش یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بسترها و مقدمات راه اندازی پژوهشگاه سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز فراهم شده که در آینده نزدیک شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت: توسعه زیرساختهای پژوهشی و فناوری مبتنی بر نیازها و ظرفیتهای این شهرستان در اولویت فعالیتهای ما قرار دارد.

دکتر شهلا خسروان افزود: با توجه به توان گناباد در تولید گیاهان دارویی آزمایشگاه مرتبط با این گیاهان در دانشگاه علوم پزشکی ایجاد می شود که در توسعه اقتصاد منطقه نقش مهمی دارد.

وی ادامه داد: پیگیری برای جلب حمایت معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری از اقدامات پژوهشی در زمینه ۶ گیاه دارویی مهم این منطقه در حال انجام است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha