به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد قم، علی حسینی طی گفتوگویی اظهار داشت: موعود باوری به معنای اعتقاد به یک نجات بخش است که در آخرالزمان برای نجات و رهایی انسانها و برقراری صلح و عدالت ظهور خواهد کرد؛ منجی موعود در ادیان و مکتبهای مختلف با آیینها و فرهنگهای کاملا متفاوت، به اَشکال گوناگون و متنوعی مطرح شده است.
وی ادامه داد: یکی از وظایف ما مسلمانان، زمینهسازی و گسترش فرهنگ مهدویت و جلوگیری از زمینههای تاخیر در ظهور آن حضرت است؛ باید از تمام ظرفیتهای موجود در جامعه استفاده کرد تا انتظار به معنای واقعی کلمه شکل بگیرد.
حسینی بیان کرد: برگزاری جشنواره هنری و فرهنگی و ایده پردازی با حضور اقشار مختلف میتواند رونقی دوباره در میان اهل ادب، هنر و علم در باب تولید آثارایجاد کند از طرفی بانک آثار در این حوزه را غنیتر میکند و از طرفی ایده پردازی در حوزه ترویج مهدویت و معارف مهدوی خلاء جدی در این روزگار محسوب میشود.
معاون جهاد دانشگاهی قم تصریح کرد: این جشنواره در بخش ایدهپردازی دارای یک فلسفه مشخص است، زیرا با توجه به فلسفه مهدویت که همان جریان توحیدی و غلبه این جریان بر طاغوتهای زمان است، باید مبانی علمی و نوآوری رسیدن به جامعه مهدوی و راه های مقابله با جریان غالب غیر مهدوی و یا ضد مهدوی در دنیای حاضر بررسی شود.
وی تصریح کرد: اهداف این جشنواره در ۲ حوزه علمی ایده پردازی و نوآوری در ترویج و تبلیغ مهدویت و معارف مهدوی و هنری سامان یافته است.
وی افزود: در حوزه علمی این جشنواره به دنبال دعوت از اندیشههای نو و بکر جامعه در حوزه ایدهپردازی و نوآوری در باب مهدویت است تا بتواند ابعاد مختلف و کارساز این حوزه را به جامعه معرفی کند.
حسینی تصریح کرد: این جشنواره در سومین سال برگزاری به دنبال ایجاد گفتمان سازی مهدویت با تکیه بر موعود یاوری با نگاه علمی و به دنبال ایجاد یک موج تبلیغ و ترویج معارف مهدوی و فرهنگ انتظار در جامعه دانشگاهیان در قالب یک طرح ملی خواهد بود.
حسینی گفت: بخش هنری سومین جشنواره ملی مهدویت شامل عکس و پادکست است که در بخش عکس علاقهمندان میتوانند آثار خود را با موضوعهایی مانند اجتماعهای مهدوی، برگزاری جشنهای خانگی با محوریت امامت امام زمان(عج)، مناسک مهدوی، فضاسازی مهدوی است؛ در بخش پادکست نیز هنرمندان میتوانند آثار خود را با موضوعهایی چون با موضوع عاشقانه با امام زمان، آوای انتظار و خلاصه سازی کتابها یا مباحث مهدوی آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی ادامه داد: در بخش ادبی جشنواره، علاقهمندان میتوانند آثار خود را در بخش شعر قالب آزاد و قطعههای ادبی دلنوشته با موضوع عدالت خواهی، امیدآفرینی، آینده روشن و اشعار انتقادی به خلاءهای حضور امام زمان در جهان به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند که باید کلیه آثار الزاما به صورت تایپ شده باشد و تعداد اشعار ارسال شده حداکثر پنج اثر برای هر شرکت کننده میباشد.
دبیر سومین جشنواره ملی مهدویت با بیان اینکه بخش سوم جشنواره، بخش ایده پردازی و نوآوری است گفت: علاقهمندان در این بخش میتوانند ایدههای نوآورانه، تولیدها و محصولهای نوآورانه در زمینه تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار، توسعه گفتمان موعودیاوری در همه ردههای سنی و کلیه اقشار جامعه را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، تعداد ایدههای ارسال شده حداکثر پنج ایده و محصول برای هر شرکت کننده میباشد.
حسینی اضافه کرد: کتابخوانی بخش چهارم جشنواره ملی مهدویت است که علاقهمندان در این بخش با مطالعه کتاب شهدا بهترین الگوی منتظران در مسابقه شرکت میکنند که هر شرکت کننده میتواند علاوه بر شرکت در بخشهای دیگر جشنواره در بخش کتابخوانی شرکت کند.
وی مهلت ارسال آثار را تا ۲۲ بهمنماه سال جاری ذکر کرد و گفت: علاقهمندان برای شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت جشنواره ملی مهدویت مراجعه کنند.
حسینی در پایان یادآور شد: کارگاههای تخصصی خلاقیت و ایدهپردازی، فتوواک و یا رویداد بزرگ عکاسی، محفل شعر، نقد فیلم و بازی، برگزاری کارگاه معارف مهدوی، نشست تخصصی در موضوع مهدویت، شبههها و تحریفها، تدوین خروجی جشنواره در قالب محتوای دیجیتال، نمایشگاه مهدوی و باشگاه دانشجویان مهدوی از جمله برنامههایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار خواهد شد./
نظر شما