بهناز یزدی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی "مستند سازی و شناسایی نیازهای فناورانه" برای مشاوران مرکز خدمات فناوری و کسب و کار در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۲۰ نیاز این واحدها تا پایان آبان ماه امسال شناسایی شده و تا کنون ۱۵ فناور برای رفع این نیازها به واحدهای نیازمند فناوری معرفی شده که منجر به عقد قرارداد رفع نیاز شده است.
وی با بیان اینکه تمام نیازها بسته به درخواست صنعتگر و بطور کامل تجزیه و تحلیل شده است ،افزود: نیازهای فناورانه بر حسب نوع تولید واحدها و درخواست این واحدها ارائه میشود و میتواند شامل ارائه یک قطعه صنعتی خاص، ماده اولیه یا یک ماده پوششی یا یک دستگاه خاص یا مهندسی معکوس یک دستگاه باشد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان با بیان اینکه مشخصات نیازهای شناسایی شده در سامانه eservice سازمان ثبت شده است ؛ ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این دوره آموزشی و توانمند سازی مشاوران، سرعت این بهم رسانی در سال آینده بیشتر شود.
به گفته وی، این شرکت برای تسهیل عقد قرارداد فناور و واحد صنعتی نیازمند از قراردادهای فی مابین و مشاوران برای این بههم رسانی در چارچوب دستور العمل حمایت مالی می کند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان افزود: این شرکت با استفاده از ظرفیتهای مشاوران توانمند استان و با هدف ارتقا بهره وری، افزایش رقابت پذیری، کاهش قیمت تمام شده محصولات، کمک به ارتقا سطح فناوری واحدهای صنعتی و پشتیبانی در حوزههای بازار و بازرگانی نسبت به ایجاد تشکلی مردم نهاد با عنوان هیات امنا مشاوران اقدام کرده است.
یزدی اضافه کرد: این تشکل با برگزاری کلینیکهای ثابت و سیار در شهرکها و نواحی صنعتی نسبت به ارائه خدمات کلینیکی از طریق مصاحبه و بازدید از واحد صنعتی با تیم توانمندساز مشاوران در قالب برنامه های عارضه یابی، پایش و ارائه خدمات توسعه کسب و کار و رفع مشکل اقدام میکند.
وی خاطرنشان کرد: این شرکت به منظور افزایش توان ارائه خدمات کلینیکی در سال ۱۴۰۰ نسبت به فراخوان حضور مشاوران پویا و توانمند استانی اقدام کرده است و این فرصت برای آنان فراهم شده تا با ورود به این عرصه زمینه کمک به واحدهای صنعتی، مشکلات مدیریتی و صنعتی را مرتفع کنند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری نشستها، بازدیدها و برگزاری کلینیکهای سیار و ثابت فرصت بهره مندی از خدمات مشاورهای و حمایتهای مالی از قراردادهای مشاوران با واحد صنعتی در پروژههای عارضه یابی سریع یا عمیق، بهبود، کمک به دانش بنیان شدن واحدهای مستعد، شناسایی نیازهای فناورانه و رفع آن بر اساس دستورالعملهای جاری فراهم شود.
وی گفت: از کلیه واحدها و طرحهای صنعتی نیازمند حمایت میخواهیم که درخواستهای خود را به شرکت شهرکهای صنعتی ارسال کنند تا نسبت به معرفی مشاوران ذیصلاح برای رفع مشکلات احتمالی از طریق مدیر کلینیک و هیات امنا مشاوران اقدام شود و به محض انجام خدمات مشاوره در قالب عقد قرارداد، این شرکت آمادگی حمایت مالی از آن در چارچوب دستورالعمل را دارد.
دوره آموزشی سه روزه "مستند سازی و شناسایی نیازهای فناورانه" با حضور تعدادی از مشاوران مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان در شرکت شهرک های صنعتی اصفهان برگزار شد.
به گزارش ایرنا، ۷۶ شهرک صنعتی مُصوب در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۰ شهرک صنعتی عملیاتی و در حال واگذاری است، همچنین ۵۰ درصد از شهرک های استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند.
بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال این استان مشغول کار هستند.
نظر شما