محمد علی اسروش چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس بررسی ها و تحلیل آماری از وضعیت پوشش واکسیناسیون از مجموع این ۲۱۰ نفر فوتی بعد از آغاز واکسیناسیون ، ۱۹ نفرشان در بین واکسن زده ها گزارش شده است.
سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان بیان کرد: میانگین سنی این افراد بالای ۸۰ سال بوده است.
وی افزود: مردم نباید نگرانی داشته باشند چرا که دریافت و تزریق واکسن به مراتب بهتر و ایمن تر از عدم دریافت آن برای هر فردی است.
اسروش همچنین شمار بهبود یافتگان را تاکنون ۲۳ هزار و ۲۲۴ نفر ذکر کرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان لارستان هم گفت: تاکنون حدود ۶۶ درصد جمعیت ۲۳۰ هزار نفری این شهرستان دو دُز واکسن علیه کرونا را تزریق کرده اند.
حسن فزونی اظهار داشت:همچنین حدود ۷۹ درصد جمعیت این شهرستان یک مرحله از واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
او اضافه کرد: بر اساس بررسی ها و گزارش های رسیده حدود چهاردرصد جمعیت شهرستان لارستان در خارج از کشور به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس اقدام به تزریق دو دُز واکسن خود کرده اند.
فزونی ادامه داد: هم اینک دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهر لارشامل سالن شهید باقریه در شهر جدید و سالن تختی در شهرقدیم فعال هستند که تا مدتی قبل این مراکز در دو شیفت فعال بودند اما به دلیل کم شدن استقبال مردم، یک شیقت شده اند و سالن شهید باقریه صبح ها و سالن تختی عصر ها آماده خدمات دهی به مردم و پوشش واکسیناسیون هستند.
وی اضافه کرد: همچنین حدود ۷۷ درصد جمعیت شهرستان تاکنون واکسن از نوع سینوفارم، ۱۲٫۵ درصد آسترازنکا، ۹٫۵ درصد برکت و مابقی اسپوتنیک و بهارات دریافت کرده اند.
سالمندان بالای ۶۰ سال اگر دُز اول و دومشان از نوع برکت، سینوفارم یا بهارات باشد، میتوانند با فاصله ۴ ماه از دوز دوم برای تزریق دز سوم مراجعه کنند.
این مسئول همچنین گفت: کسانی که واکسن دُز اول و دومشان از نوع اسپوتنیک یا آسترازنکا بوده، برای دُز سوم(بوستر) مختار هستند آسترازنکا و یا پاستوکووک را برای تزریق انتخاب کنند.
شهرستان لارستان با جمعیتی افزون بر ۲۳۰ هزار نفر دارای پنج بخش و ۱۷۹ روستای دارای سکنه در فاصله حدود ۳۸۰ کیلومتری شیراز مرکز استان فارس قرار دارد.
نظر شما