دکتر مصطفی جوانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در حال حاضر ۷۱۴ هزار و ۸۳۹ دز واکسن کرونا در بابل تزریق شده است که از این میزان ۳۲۲ هزار و ۲۵۶ نفر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردند که این آمار شامل بیش از ۶۹ درصد جمعیت ۴۶۰ هزار نفری بالای ۱۲ سال شهرستان بابل می باشد.
وی گفت : همچنین ۳۹۲ هزار و ۵۸۴ هزار نفر در بابل دستکم یک دز از واکسن کرونا را دریافت کردند که این آمار بیش از ۸۴ درصد جمعیت گروه بالای ۱۲ سال می باشند.
جوانیان افزود : شهروندانی که تاکنون واکسن کرونا نزده اند دانشگاه علوم پزشکی بابل علاوه بر مراکز ثابت تزریق واکسن کرونا، چهار مکان سیار در میدان ولایت، میدان باغ فردوس، میدان کشوری و نیز در بخش گتاب در روستای مرزبال مستقر کرده است که شهروندان که در داخل برای انجام کارهای اداری و شخصی تردد می کنند به این مراکز سیار مراجعه و واکسن کرونا را تزریق کنند.
وی ادامه داد : تزریق دز سوم واکسن کرونا هم برای سه گروه سنی تزریق خواهد شد که سالمندان بالای ۶۰ سال، بیماران دارای ضعف ایمنی و کادر بهداشت و درمان را شامل می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت : یکی از اثر بخش ترین روش های مقابله با کرونا که تا بحال ثابت شده است واکسیناسیون می باشد و اگر سرعت واکسیناسیون در کشور افزایش یابد وارد پیک های بعدی نخواهیم شد.
وی افزود : در بسیاری از کشورهایی که شهروندان آنها به واکسیناسیون کمتر اهمیت می دهند و درصد کمتری از مردم واکسینه شده اند دچار پیک های جدید کرونایی شدند.
جوانیان گفت: با توجه به اینکه در روزهای اخیر محدودیت های کرونایی کاهش یافته و آموزش مدارس حضوری شده خانواده ها حساسیت های موجود را به فرزندان خود انتقال دهند.
بنا بر آمار رسمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بابل بستری و ۱۷ بیمار هم ترخیص شده اند و آمار کل به ۸۴ بیمار کرونایی رسیده است.
نظر شما