دکتر علیرضا رمزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شاخص تحقق نسخهنویسی الکترونیکی در استان خراسان رضوی از اول آبان تا اول آذرماه امسال از ۶۵ درصد به ۷۰ درصد رسیده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر در ۲۳ استان کشور از جمله خراسان رضوی، شاخص تحقق نسخهالکترونیکی بیش از ۷۰ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: گسترش و نهادینهسازی فرآیند نسخهنویسی الکترونیکی، نیازمند همکاری بیشتر جامعه پزشکی است و امید است با عنایت به دستور اخیر ریاست جمهوری و با همت بلند همه همکاران، این شاخص در پایان آذرماه به درصد قابل قبولی برسد.
رمزی ادامه داد: برنامه ملی نسخهنویسی الکترونیکی از خردادماه ۱۳۹۹ با همکاری جامعه پزشکی در خراسان رضوی به اجرا درآمده است، در حالی که میزان نسَخ الکترونیکی تولید شده پزشکان در ابتدای اجرای برنامه مزبور در استان تنها پنج درصد بود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود: نهادینهسازی و اجرای کامل نسخهنویسی الکترونیکی در این استان رشد خوبی داشته است، اما هنوز با برخی استانهای کشور فاصله دارد و امیدواریم با همکاری کامل پزشکان و مراکز طرف قرارداد، این برنامه به شکل کامل اجرایی شود.
وی توقف چاپ دفترچههای کاغذی از اردیبهشت ماه امسال و پذیرش بیمهشدگان در تمامی مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد با کارت ملی و انجام فرایند تبادل الکترونیکی اسناد بستری در ۶۷ بیمارستان و ۱۱ مرکز جراحی محدود فعال در خراسان رضوی را از دیگر اقدامات بیمه سلامت استان در راستای الکترونیکی شدن خدمات بیمهای عنوان کرد.
رمزی تعداد کل موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در این استان را چهار هزار و ۵۵۵ فقره شامل پزشکان، داروخانهها، دندانپزشکان، بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی برشمرد.
هماکنون سه میلیون و ۶۸۵ هزار و ۴۹۰ نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش بیمه سلامت هستند که در قالب پنج صندوق کارکنان دولت، روستاییان و عشایر مناطق زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، بیمه ایرانیان، بیمه همگانی و سایر اقشار به آنها خدمات رسانی میشود.
نظر شما