«فرزاد مخلصالائمه» روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی، افزود: اقتصاد مقاومتی به معنی تقویت بدنه اقتصادی کشور و استفاده از ظرفیتهای مختلف بهمنظور توسعه همه جانبه کشور است بهگونهای که در مقابل هرگونه تحریم و فشارهای خارجی، گزندی به کشور وارد نشود.
وی ادامه داد: در شرایط اقتصادی کنونی هیچ راهی جز اقتصاد مقاومتی نمیتواند کشور را از بحران نجات و مسیر توسعه را هموار کند و در این رهگذر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی وظیفه دارد نقاط قوت و ضعف استان در حوزه مسایل اقتصادی را فهرستبندی کرده و با تمام توان برای رفع موانع تولید گام بردارد.
استاندار مرکزی اظهار داشت: مصوبات شورای گفت و گو ابلاغ و از سوی مسئولان ذیربط پیگیری میشود و در نشست آتی نیز این مصوبات مرور شده و در موارد لزوم مداخله خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: شورای گفت و گو تسهیلگر فرآیند تولید و توسعه اقتصادی و تجلیگاه تعاملات دولت با بخش خصوصی است.
«ناصر بیکی» افزود: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با شناسایی بهنگام موانع و چالشهای تولید، میتواند موتور محرک اقتصاد استان باشد.
وی با بیان اینکه شورای گفت و گو باید خروجی کارگشا داشته باشد، بیان کرد: این شورا براساس رسالت راهبردی خود دستاوردهای مهمی در استان داشته و نقش تاثیرگذار این مرجع قانونی در رفع موانع تولید در استان هر روز بیشتر میشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: شورای گفت و گوی استان تاکنون ۵۷ نشست برگزار کرده و بهطور متوسط در هر ماه این نشست برگزار و تمامی مصوبات تا مرحله اجرا پیگیری میشود.
بیکی افزود: نیمه دوم سال ۹۹ شورای گفت و گوی استان رتبه دوم را در سطح کشور به خود اختصاص داد و این در حالیست که این شاخص در ۶ ماه نخست همان سال برای استان هفت بود.
وی افزود: با رفع موانع تولید و سرمایهگذاری از سوی بخش دولتی، عرصه خصوصی میتواند حرکت بهتری در این مسیر داشته باشد وشورای گفت و گو باید برای رسالت راهبردی خود دستاوردهای مهمی داشته باشد و امید میرود که روز به روز اتفاقات مثبت در حوزه اقتصادی استان رخ دهد.
شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی هر ماه یکبار در استانداری این استان برگزار میشود.
نظر شما