«علی علیزاده» روز شنبه در دیدار مجموعه مدیریت شهری مراغه با وی، افزود: بسیاری از مسائل مربوط به شهرستان با سیاست خارجی و تحریمها ارتباط مستقیم ندارد و حل آنها بیش از همهچیز به همت و نگاه عالمانه مسئولان وابسته است.
وی همچنین به تداوم دیدارهای اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری مراغه با وی تاکید کرد و اظهار داشت: مسائل شهری را از این پس به صورت پروژه محور جلو ببریم و هر جلسه دستور کار مشخصی داشته باشد تا مسائل را به صورت موردی و عملیاتی پیگیری کنیم.
وضعیت زیرساختهای توسعه در مراغه مناسب نیست
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی گفت: حوزه زیرساختها در مراغه به شکل عجیبی با مشکلات بنیادین روبروست؛ به نحوی که وقتی یک سرمایهگذار برای احداث یک واحد صنعتی بزرگ در مراغه متقاعد میشود، موانعی همچون نبود آب، زمین، راه مناسب، کافی نبودن گاز و برق و موانع زیست محیطی، سرمایهگذار را از این شهرستان فراری میدهد.
علیزاده در تشریح وضعیت زیرساختهای مراغه در زمان قبول مسئولیت وی، بیان کرد: روزی که به مجلس آمدم، گاز شهری به نقطه سربهسر رسیده بود، آزادراه در عمل تعطیل شده بود، برق صنعتی با مشکل مواجه بود، شهرک صنعتی جایی برای سرمایهگذاریهای جدید نداشت، آبی برای صنعت تخصیص نیافته بود، کاوه سودا با موانع زیست محیطی دست به تعدیل نیرو زده بود و دهها پروژه و طرح عمرانی نیمهکاره در شهر وجود داشت که رفع هرکدام از این موانع با وجود این برکرواسی اداری فرصت زیادی از ما گرفت.
وی ادامه داد: ما آستین همت را بالا زدیم و ظرفیت گاز مراغه و شهرک صنعتی را ۲ برابر کردیم و ۶۰ میلیارد تومان یعنی ۵۰ درصد بودجه استانی را به مراغه آوردیم، کاوه سودا یک نیروگاه اختصاصی ۲۵ مگاواتی احداث میکند تا نیاز برق خود را از شهر تامین نکند.
وی اضافه کرد: برای ایجاد شهرک صنعتی دوم و منطقه ویژه اقتصادی سرمایهگذار پیدا کردیم، از تکتک پروژههای عمرانی و صنعتی تعطیل و نیمهتعطیل بازدید، و پرونده همه را فعال کردیم.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اقدامات بسیار بزرگی برای رفع موانع زیست محیطی کاوه سودا انجام شده و در نهایت راهکار عملیاتی برای فعالسازی و تکمیل پروژه آزادراه مراغه - هشترود به کار گرفته شده است.
علیزاده با بیان اینکه از مسائل مدیریت شهری نیز غافل نبوده است، اظهار داشت: طرح کنارگذر جنوبی مراغه را نیز به تصویب رساندیم و مطالعات آن انجام شد.
وی به برخی نامهربانیها نیز اشاره کرد و افزود: من به دفترم اعلام کردهام که قرار نیست حتی یک ریال هم از هزینههای دفتر از سوی ادارات یا شهرداری تامین شود؛ در حالی که طی ادوار گذشته برخی فاکتورها به ادارات مختلف و حتی بهزیستی شهرستان ارسال میشده است.
علیزاده اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی با حقوقهای نجومی در سطح ملی برخورد کرده و من موضع شفاف در این زمینه گرفتهام اما این عین بیاخلاقی است که معوقات هفت یا هشت ماهه مسئول دفتر بنده را با نام فیش نجومی منتشر کنند! اگر شهامت دارند، فیش حقوقی چند ماه قبل و بعد از پرداخت معوقات را هم منتشر کنند تا «سیهروی شود هر که در او غش باشد».
وی همچنین از شفافسازی و اعلام موضع درست برخی از اعضای شورای اسلامی شهر در این زمینه قدردانی کرد و اقدام مسئولانه در این رابطه را خواستار شد.
در ابتدای این دیدار صمیمی «ناصر رحمتی» رئیس شورای اسلامی شهر و نیز سایر اعضای شورا در سخنانی جداگانه دیدگاههای خود درباره مسائل شهری را مطرح کردند.
همچنین محمد مقتومی، شهردار مراغه نیز گزارشی دقیق از وضعیت فعلی شهرداری و مشکلات مدیریت شهری ارائه کرد و در نهایت نیز درباره مهمترین مسائل حوزه شهری رایزنی شد.
نظر شما