همسویی با اقدامات جهادی تکلیف اولویت‌دار در استان مرکزی است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: همسویی با اقدامات جهادی و هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی استان با مجموعه جهادی در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها تکلیف است و باید از سوی مدیران اجرایی در اولویت باشد.

« فرزاد مخلص الائمه» روز یکشنبه در نشست کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی که با حضور مسئول بسیج سازندگی کشور در اراک برگزار شد، افزود:  برای اجتناب از موازی‌کاری و هم‌افزایی و توجه به موضوعات اصلی، ستاد راهبری امور جهادی در استان ایجاد می‌شود و ساختمانی هم این مهم در نظر گرفته شده  و دستگاه‌های اجرایی باید نمایندگان جهادی و نیروهای متعهد و انقلابی خود را به این ستاد معرفی کنند.

استاندار مرکزی ادامه داد: دولت سیزدهم با رشد اقتصادی نزدیک به صفر، سرمایه‌گذاری منفی، تورم بالا و بهره‌وری منفی  کارش را آغاز کرده اما، هنر مدیران و بدنه انقلابی دولت این است که معضلات را گره‌گشایی کنند و در شرایط کنونی راه را برای توسعه و التیام جراحات اقتصادی بگشایند.

مخلص الائمه عنوان کرد: خدمت صادقانه به مردم بالاترین عبادت است و اوج این خدمت در اقدامات جهادی است که تاکنون در راستای محرومیت‌زدایی اقدامات خوبی صورت گرفته و باید با تند کردن آهنگ برنامه‌ها به نتیجه مطلوب دست یافت.

وی عنوان کرد: برخی ناکارآمدی‌ها موجب بروز چهره زشت محرومیت  شده و باید علاوه بر تمرکز در حوزه محرومیت‌زدایی به دو ضلع مشکل‌آفرین دیگر یعنی فساد و ناکارآمدی نیز توجه داشت و زنگارها و مشکلات کشور را در سه موضوع اشاره شده پاک کرد.

استاندار مرکزی افزود: نظام اداری کشور باید لایه‌های زیرین پدیده فقر ومحرومیت را به خوبی مدیریت کند و تا زمانی‌که ابرمسئله ناکارآمدی در جامعه رفع نشود، راه به جایی نمی‌رسد.

مخلص‌الائمه گفت: محرومیت‌زدایی در کشور ریشه ۵۰ ساله دارد اما، رویکرد انقلاب اسلامی پدیده مهار فقر ومحرومیت بوده وهست و اکنون به‌دلیل ساختارهای مغلوب، بیمار و فرسوده موفقیت به شکل کامل حاصل نشده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: خسارات ناشی از بروز سیل بهار ۹۸ سنگین بود و اگر جهاد سازندگی در کنار دولت برای جبران اسیب‌ها قرار نمی‌گرفت، بخشی از بازسازی‌ها به‌هیچ عنوان ممکن نمی‌شد.

« مهدی زندیه‌وکیلی» افزود: شمار زیادی از آسیب‌دیدگان سیل مذکور آورده‌ای برای بازسازی سرپناه تخریب‌شده خود نداشتند و کمک بسیج سازندگی توانست دردهای عمیق بازماندگان سیل را التیام دهد.

وی عنوان کرد: باید در هر دستگاه اجرایی یک مسئول بسیج سازندگی داشته باشد تا طرح‌های سازندگی به شکل اصوای در درون دستگاه‌های اجرایی تعریف شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: در طرح‌های آبرسانی مناطق محروم موفقیت‌ خوبی  در استان حاصل شد و این امر به واسطه تعریف طرح‌ها از درون دستگاه‌های اجرایی بوده است.

زندیه‌وکیلی اظهار داشت: در بازسازی عتبات عالیات نیز طرح‌های اصولی و مفقی جریان دارد و در این راستا نیز نیروهای جهادی اعزام شدند.
وی گفت: بسیج نباید وارد طرح‌های پرهزینه دیربازده شود و انتخاب و تعریف طرح‌ها اهمیت زیادی دارد چرا که هدف خدمت به محرومان است.

در این نشست ۲۰۰ گروه جهادی موفق استان مرکزی تقدیر شدند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha