به گزارش شب یکشنبه خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، یوسف نوری با انتشار پیامی در حساب کاربری توییتر خود نوشت: قرارگاه جهادی در وزارت آموزش و پرورش راه اندازی خواهیم کرد تا با تدابیر ویژه برای مناطق محروم بر اساس شاخصهای برخورداری، بساط تبعیض در بهرهمندی از آموزش با کیفیت برچیده شود.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش پرداختند و «یوسف نوری» از مجموع ۲۶۸ رای ماخوذه با۱۹۴ رای موافق به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم برگزیده شد و از مجلسی ها رای اعتماد گرفت. در این رای گیری ۵۷ نماینده رای مخالف و ۱۷ نماینده رای ممتنع دادند.
رییس جمهوری ۲۶ آبان ماه یوسف نوری را طی نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرده بود.
نوری سومین وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی بود تا رای اعتماد نمایندگان برای نشستن بر صندلی وزارت آموزش و پرورش را کسب کند.
پیش از وی «حسین باغگلی» و «مسعود فیاضی» وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش بودند که موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نشدند.
نوری دارای مدرک کارشناسی علوم تربیتی (برنامهریزی آموزشی و تربیتی)، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای تخصصی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی (ره) است و از دهه ۶۰ وارد آموزش و پرورش شده و علاوه بر خدمت در حرفه معلمی، از سال ۱۳۶۷ به بعد پستهای مدیریتی در سطوح مختلف آموزشی و تربیتی را تجربه کرده است.
نظر شما