سردار علی مقواساز در آیین رونمایی از پوستر هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: محیط زیست، احیای زایندهرود و آلودگی هوا یکی از مهمترین محورهای این دوره از جشنواره است.
به گفته وی؛ تا اکنون پژوهشهای علمی بسیاری برای رفع مشکل بیآبی در شرق اصفهان توسط بسیج صورت گرفته است.
مقواساز افزود: بسیج اساتید آمادگی دارد که تمام دادههای علمی و مطالعات پژوهشی مرتبط با مدیریت خشکسالی را در اختیار مجریان قرار دهد.
وی از طرح های ایجاد پنلهای خورشیدی برای تامین معیشت کشاورزان شرق تا ساخت فیلم سینمایی بلند توسط بسیج خبر داد و گفت: بسیج با یاری رسانهها می تواند نقش آفرینی کند و ما نیز در تمام برنامهها آمادگی داریم با رسانه همراه شویم.
جانشین سپاه صاحب الزمان (عج) ورود جدی رسانهها برای معرفی حقیقت بسیج را ضروری دانست و افزود: نبود حتی یک پایاننامه در خصوص نقش آفرینی بسیج یا نقش شهادت و ایثارگری و شهدا در دانشگاهها تاسف برانگیز است و این در حالی که مقالات و تحقیقات پژوهشی بسیاری بر علیه بسیج در دانشگاههای پیشرفته آمریکا مشاهده می شود .
وی افزود: در این مقالات با اشراف به بسیج، تلاش شده آن را از هویت و شاکله اصلی خود دور کند.
به گفته وی، رسانهها با جایگاهی که دارند بخوبی میتوانند در نشر و انتشار وقایع و بویژه حقیقت بسیج گام بردارند همانطور که رسانه براحتی می تواند یک رخداد را وارونه جلوه دهد یا حتی آن را محو کند.
وی با اشاره به شش فرمان رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته بسیج، افزود: هر آنچه بتوانیم معنای واقعی و جایگاه پرارزش بسیج را به مردم معرفی کنیم در رشد و تعالی انقلاب نقش خواهد داشت.
مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر، تا پایان آذر
رئیس بسیج رسانه نیز از راه اندازی ۱۵ کانون بسیج در شهرستان های استان خبر داد و افزود: تشکیل شورای صنفی رسانه را در دستور کار قرار داریم که بتوانیم خدمات مناسبتری را به اصحاب قلم و رسانه ارائه دهیم.
رضا صفری با بیان اینکه تاکنون شش دوره از جشنواره رسانه ابوذر گذشته است و امسال بدنبال اجرای هفتمین دوره آن هستیم، ادامه داد: در دوره ششم جشنواره ۹۰۰ اثر از ۶۰رسانه ارسال شد.
وی بیان کرد: خبرنگاران می توانند تا پایان آذرماه در قالب یادداشت، خبر، مصاحبه، تیتر، شهروند خبرنگار، پادکست، عکس خبری و مستند، گزارش خبری ، پویانمایی و گزارش مکتوب در این دوره از جشنواره مشارکت کنند.
صفری ادامه داد: انقلاب اسلامی، گام دوم انقلاب، امر به معروف و نهی از منکر، بسیج و حوزههای اقدام، حجاب و عفاف، فضای مجازی و مسائل صنفی رسانهها از این جمله است.
وی گفت: همچنین محیط زیست، احیای زایندهرود و آلودگی هوا، جبهه مقاومت، ترویج فرهنگ نماز، مسائل اجتماعی آسیبها و چالشها، اقتصاد مقاومتی، شعار سال، رسانه(رویکردهای نوین)، جوان، هویت و نگاه به آینده از دیگر محورهای تعیین شده است.
به گزارش ایرنا، جشنواره ابوذر از سال ۹۴باهدف توسعه و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیتهای رسانهای استان در سراسر کشور آغاز شد.
نظر شما