دستیابی به امنیت غذایی با بهره‌گیری از تفکر بسیجی و جهادی

تهران - ایرنا - رییس سازمان تحقیقات،‌ آموزش و ترویج کشاورزی، بر بهره‌گیری از تفکر بسیجی و جهادی برای دستیابی به امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدمجتبی خیام‌نکویی» در همایش ملی هفته بسیج که با رویکرد بسیج علمی و پژوهشی به صورت حضوری و وبیناری در سالن اندیشه سازمان تحقیقات برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد احساس آرامش در حوزه امنیت غذایی در این ایام، با بهره‌گیری از تفکر بسیجی که همانا کلید حل بسیاری از مشکلات جامعه است، میسر خواهد بود، افزود: نیازمندی به این تفکر و مدیریت جهادی برای تامین امنیت غذایی کشور و دستیابی به اهداف بخش کشاورزی ضروری است.

وی تصریح کرد: تفکر جهادی و بسیجی می‌تواند ثمرات زیادی برای دستیابی به امنیت غذایی کشور داشته باشد و بی‌شک با این روحیه می‌توانیم شاهد رشد و توسعه مورد انتظار در سطح کشور باشیم.

رییس سازمان تحقیقات کشاورزی، بسیج را یکی از رویش‌های انقلاب اسلامی خواند که در حوادث و وضعیت‌های مختلف پس از انقلاب اسلامی نقش چشمگیری داشته است.

وی با تاکید بر اینکه این هفته فرصت خوبی برای واکاوی تفکر بسیجی است، اظهار کرد: با مروری بر چالش‌های موجود در طول عمر نظام جمهوری اسلامی ایران به طورحتم بیشتر می‌توان به نقش و جایگاه بسیج در رفع و عبور از این چالش‌ها می‌توان پی برد.

خیام‌نکویی با اذعان بر اینکه ما امروز گرامیداشت کسانی را برگزار می‌کنیم که ارزشمندترین سرمایه خود که همانا جانشان بوده را در طبق اخلاص گذاشته و نظام جمهوری اسلامی ایران را بیمه کرده‌اند، افزود: امروزه جایگاه و اقتدار ایران اسلامی در مقابله با ابرقدرت های جهانی مرهون رشادت ها و وجود همین بسیجیان جان بر کف است.

وی یکی از افتخارات زندگی خود را شروع دوران خدمتی خود را در محروم ترین منطقه ایران که بیش از هزار کیلومتر با محل تولدش فاصله داشته در سن بیست سالگی در نهاد انقلابی جهاد سازندگی عنوان کرد و اظهار داشت: هرچند تشکیل جهاد سازندگی در ۲۷خرداد ۱۳۵۸ و متعاقب آن تشکیل بسیج مستضعفان برای بسیاری از افراد جامعه مأنوس نبود اما یکی از اهداف تشکیل این نهادهای انقلابی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) این بود که سازمان ها و ادارات ما کفاف رسیدگی به مشکلات مردم انقلاب کرده را نمی‌کرد.

این مقام مسوول از جهاد سازندگی به عنوان نهادی انقلابی و گوش به فرمان ولی فقیه زمان خود یاد کرد و با اشاره به تعبیر و فرمایشات حضرت امام (ره) گفت: اگر جهاد سازندگی نبود به طور حتم بذر انقلاب در دورترین مناطق کشور و در دل روستاییان کاشته نمی‌شد.

وی با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و فعالیت های جهاد سازندگی، از بسیج به عنوان نهادی برآمده از مردم متشکل از نیروهایی مخلص و خداجو یاد کرد و اظهارداشت: ترویج و گسترش روحیه بسیجی، حضور فعال خالصانه و شجاعانه، جهادگرانه و تبعیت محض از ولی فقیه زمان از رموز پیروزی ما در دوران دفاع مقدس و تا کنون بوده است و می بایست برای تقویت و گسترش این روحیه در جامعه اهتمام ورزید.

معاون وزیر در سازمان تحقیقات،‌ آموزش و ترویج کشاورزی، سه عنصر رهبری حضرت امام (ره)، بسیج و روحیه بسیجی در جامعه و تمسک به اسلام را از مهمترین دلایل پیروزی ما در جنگ تحمیلی خواند و با اشاره به فتنه‌ها و چالش‌های کشور در طول دوران گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: همان گونه که در طول مدت بیش از ۴۰ سال از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره فرهنگ و روحیه بسیجی مردم توانسته بر حل مشکلات و چالش‌های کشور غلبه کند، تقویت فرهنگ و روحیه بسیجی مردم ضمانت کننده پیروزی ما در مبارزه با فتنه‌های دشمنان نظام و انقلاب است.

وی مهمترین وظیفه در گرامیداشت‌ها را آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی عنوان کرد و بر نقش هدایت‌های رهبری و آگاهی و بصیرت مردم در کسب موفقیت‌های کشور و مواجهه با فتنه های دشمنان تاکید کرد.

خیام نکویی در ادامه با اشاره به فتنه‌های سال ۸۸ و حماسه ۹دی، از روشنگری رهبری و بصیرت آحاد مردم، به عنوان عناصر خاموش کردن آتش فتنه ۸۸ و مأیوس شدن دشمنان قسم خورده نظام اسلامی یاد کرد و اذعان داشت: این فرهنگ و روحیه بسیجی بود که ۹دی را آفرید و ۹دی بیمه کننده نظام و انقلاب و حمایت از ولایت فقیه است.

این مقام مسوول با تاکید بر اینکه گرامیداشت هفته بسیج باید در راستای تقویت روحیه بسیجی در جامعه و موجب ارتقاء کمی و کیفی آن شود گفت: مهمترین عنصر در رفع چالش ها روحیه بسیجی است و در هر حوزه ای که بسیج درست و به موقع وارد شود موفقیت حتمی است.

وی اقتدار، امنیت، پیشرفت و توسعه کنونی کشور را مرهون خون‌های پاک و مقدس شهداء و ایثارگران خواند و یکی از ثمرات خون شهداء را صدور انقلاب اسلامی به جای جای دنیا دانست و افزود: فراگیری انقلاب اسلامی در عالم از ثمرات خون شهدائی همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که با مجاهدت، ایثار و از خودگذشتگی، دین خود را به دین اسلام، قرآن کریم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا کردند.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از عشق مردم و امت اسلامی به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت و آن را بر پایه آیات قرآن و احادیث نشأت گرفته از ایمان، عمل صالح، اخلاص در عمل و تبعیت تام از ولایت فقیه دانست و اظهار داشت: تمامی مردم ایران اسلامی به شدت عاشق و قدرشناس این سردار رشید اسلام هستند و خون این شهیدان بزرگوار شجره طیبه انقلاب اسلامی را آبیاری و تنومندتر می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha