«امین امینیان» روز چهارشنبه در جلسه کارگروه احداث بازارچه عرضه تولیدات داخلی و ساماندهی دستفروشان هشترود افزود: در طرح تفصیلی هم محلهای مناسب در سطح شهر برای ایجاد نمایشگاههای محلهای در نظر گرفته شده تا ساماندهی دستفروشان تسهیل شود.
وی همچنین از ایجاد نمایشگاه دائمی و بازار روز در سهراهی «قویونقشلاقی» خبر داد و اظهار داشت: سالانه ۳.۵ میلیون خودرو از این محور عبور میکند و این نقطه بهترین مرکز خرید برای خودروهای عبوری از جنوب استان به آزادراه پیامبر اعظم (ص) خواهد بود.
وی بیان کرد: هماکنون فعالان صنایع دستی هشترود نیز در ۱۱ رشته در حال تولید هستند اما متاسفانه به دلیل نبود بازار مناسب، نمیتوانند محصولات خود را به فروش برسانند و بازار سهراهی «قویونقشلاقی» پس از راهاندازی، بستر عرضه این صنایع دستی را فراهم خواهد کرد.
«امینیان» به سایر ظرفیتهای تولیدی و ضرورت عرضه محصولات این شهرستان در بازار «قویونقشلاقی» اشاره کرد و افزود: هشترود رتبه اول تولید نخود در استان را داراست اما متاسفانه نخود تولیدی به شهرستانهای آذرشهر و ممقان میرود و پس از فرآوری مجددا به نام آذرشهر، در هشترود به فروش میرسد.
وی ادامه داد: سیب منطقه سهندآباد هشترود نیز به مراغه منتقل شده و به نام این شهرستان عرضه میشود بر همین اساس از سرمایهگذاران در زمینه فرآوری سیب دعوت میشود تا نسبت به راهاندازی واحدهای تولیدی اقدام کنند.
فرماندار هشترود به نبود میدان میوه و ترهبار در هشترود نیز اشاره کرد و اظهار داشت: فروشندگان مجبور به خرید میوه و محصولات از شهرستانهای میانه و تبریز هستند و هزینههای ایاب و ذهاب و استهلاک را به قیمت میوه و ترهبار اضافه میکنند؛ به همین دلیل قیمت میوه در این شهر بالاتر از سایر شهرهاست.
«مهدی پورصادق» شهردار هشترود نیز اعلام کرد: بازار هفتگی هشترود با ۱۰۰ سال قدمت به بازار روز تبدیل خواهد شد و تاکنون چندینبار مکانی برای تجمیع وانت بارها در نظر گرفته شده اما متاسفانه آنان از این تصمیم استقبال نکردهاند.
وی اضافه کرد: سد معبر در شهر هشترود معضل بزرگی است به طوری که در خیابان شهید رجایی اکثر مکانیکها در پیادهرو به تعمیر خودرو اقدام میکنند.
به گزارش ایرنا در این جلسه مقرر شد تا مقابله با سد معبر از سوی متولیان امر در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما