به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم الحیدری روز پنجشنبه در چهاردهمین گردهمایی مدیران هیات های محوری و برگزیده کشور در شهر کرمان، مهمترین نیاز جوامع اسلامی را ولایت و عشق به ولایت خواند و تاکید کرد: نشر ولایت، انتقام سخت حاج قاسم سلیمانی است.
وی افزود: من در طول مدت خدمت با سردار حاج قاسم سلیمانی از نزدیک شاهد بودم که حاج قاسم مرد ولایت بود و تنها مرد جهاد نبود؛ از نظر من مهمترین سنگر از تاریخ صدر اسلام سنگر ولایت است و شهید حاج قاسم سلیمانی مرد ولایت و مطیع امر ولایت بود.
الحیدری با بیان اینکه در روزهای جنگ باید به وقتش در سنگر حاضر شد اظهارداشت: سخت ترین سنگر، سنگر ولایت است و ارتباط با ولایت تنها فقهی نیست، بلکه عشق به ولایت باید باشد و حاج قاسم از مجموعه عاشقان ولایت بود.
وی گفت: در میدان ولایت نباید ترسید و باید با شجاعت وارد شد؛ امروز آزمون ما در میدان ولایت است، حاج قاسم سلیمانی مرد میدان ولایت بود.
معاون بسیج مردمی عراق تصریح کرد: خیلیها به دلایلی مانند دفاع از ملت و عشیره در میدان جهاد و مبارزه هستند اما حاج قاسم مرد میدان ولایت بود چون سنگر جهاد همیشگی نیست اما سنگر ولایت همیشه برقرار است.
وی با بیان اینکه سخت ترین سنگر در زمان ما سنگر فرهنگی و ولایت است اظهارداشت: خیلیها در مقابل ارتش آمریکا و داعش ایستادند اما آنچه حاج قاسم را ماندگار کرد اعتقاد قلبی و عملیاش به ولایت بود.
الحیدری ادامه داد: البته ولایت تنها نمی ماند چون قاسم سلیمانی ها، شیخ حسن نصرالله و سایر مبارزان در سنگر نظامی و فرهنگی هستند و امروز علما، شاعران، مداحان و غیره نیز در سنگر فرهنگی حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی در عراق شهید شد تصریح کرد: شلیک چند موشک در مقابل خون حاج قاسم کافی نیست؛ جبهه مقاومت در معرض امتحان است و یکی از روش های انتقام خون شهید سلیمانی کار در جبهه فرهنگی است؛ باید آمریکا از دل ها خارج شود و این بسیار مهمتر است.
معاون حشد الشعبی عراق بیان کرد: هیات حسینی مساوی با انقلابی بودن و ولایت مداری است؛ برخی موکب ها مادی هستند و نیاز جامعه ما ولایت و جهاد تبیین است.
الحیدری تصریح کرد: خط امام راحل تنها در ایران نیست بلکه در تمامی جبهه مقاومت و جهان اسلام ادامه دارد و خون حاج قاسم سنگر نظامی را قوی تر کرد.
حاج قاسم را برای جامعه دست یافتنی کنیم
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این گردهمایی گفت: نباید شهید حاج قاسم سلیمانی را در گذشته متوقف و در حال بتنهایی نمایان کنیم، بلکه باید گذشته و حال را به هم گره بزنیم و آینده را ترسیم کنیم.
سردار حسین معروفی افزود: باید تلاش کنیم حاج قاسم در جامعه دست یافتنی باشد و این امکان وجود دارد که همه حاج قاسم باشند که این کار فرهنگی عمیقی است.
وی تصریح کرد: برای معرفی حاج قاسم تنها خاطره گویی نباید باشد؛ باید این شهید عزیز را با فضائلش معرفی کنیم و این فرمانده عالی رتبه در سخت ترین شرایط بزرگترین شخصیت تقریبی جهان اسلام می شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان برای ترویج مکتب و فرهنگ عملگرای شهید سلیمانی ۳۰ نظام را تعریف کردیم که دانشگاه الزامات ذیل آن را تهیه می کند.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی با پنج گذشت معرفی می شود تصریح کرد: نخستین گذشت حاج قاسم، گذشت از گناه است و این شهید هم طهارت روح و هم طهارت جسم داشت که در میدان های مختلف قابل مشاهده بود.
سردار معروفی با بیان اینکه سردار سلیمانی گذشت از مال دنیا داشت بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی از عزیزان، پدر و مادر خود گذشت و نیرو از آبروی خود نیز برای دفاع از دین و انقلاب مایه گذاشت.
وی ادامه داد: ویژگی پنجم شهید سلیمانی گذشت از جان بود و جان خود را در طبق اخلاص گذاشت و همانطور که می خواست به دست شقی ترین افراد شهید شد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه نظام سیاسی شهید سلیمانی نظام جامع الاطراف و امامین انقلاب است گفت: نظام سیاسی حاج قاسم، تنها نظام شنیدن نیست، بلکه ولایت پذیری است و حاج قاسم ذوب در ولایت و معرفت به ولی خود داشت.
وی تصریح کرد: نظام دیگر حاج قاسم سلیمانی نظام رفاقت و دستگیری بود و این شهید مواظب و مراقب بود که افراد از جبهه انقلاب خارج نشوند و این جبهه را تقویت می کرد.
به گزارش ایرنا چهاردهمین گردهمایی مدیران هیات های محوری و برگزیده کشور به مدت ۲ روز در دانشگاه فرهنگیان کرمان در حال برگزاری است.
نظر شما