به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز پنجشنبه در حاشیه جلسه شورای اداری شهرستان شمیرانات که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمونه موفق حل این مساله در کشورهای پیشرفته که با معضل آلودگی همچون تهران مواجه بودند وجود دارد که با برنامه ۱۵ تا ۲۰ ساله و اختصاص بودجه کافی مرتفع شده است. لذا ما نیز باید با انسجام، برنامه و تامین مالی در این برنامه بلند مدت گام نهیم.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: قانون هوای پاک مصوبه مجلس شورای اسلامی، قانون خوبیست که وظایف دستگاههای مختلف را با جزئیات مشخص کرده و باید مبنا قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه حال حاضر نیز آئین نامهای در خصوص وظایف دستگاهها برطبق شاخصهای مختلف آلودگی (کوتاه مدت) وجود دارد، بیان داشت: در کوتاه مدت مجبور به اجرای طرحهایی هستیم که برخی از آنها محدودیتزا است.
منصوری افزود: در این راستا طی روزهای اخیر غیرحضوری شدن مدارس و کنترل تردد خودروهای آلاینده توسط راهور را در دستور کار داشتهایم، اما کنترل مطلق وجود نداشت چرا که اگر با تصمیم ساعتی مانع ورود کامیونهایی با بارهای فاسد شدنی و یا سوختی شویم، عملاً ورودیها قفل شده و با تبعات امنیتی دیگری مواجه میشویم. (کنترل ورود وسایل نقلیه باربر ضروری بر عهده ناجا است.)
وی یادآور شد: همچنین در حوزه محیط زیستی، فعالیت صنایع آلاینده را کاهش و تعدادی از آنها را متوقف کردهایم تا وضعیت به مراتب بدتری به وجود نیاید.
استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف نشستهای شهرستانی به بررسی مسائل اصلی شهرستانها و بازخوانی سیاستهای دولت اشاره کرد و گفت: تغییر و تحول در دولت بعضاً منجر به تغییر و تحول در سیاستها میشود که نیاز به بازخوانی مرتب آنها دارد.
منصوری یادآور شد: یکی از مسائلی که در این فرآیند تغییر با آن مواجه هستیم سستی و تعلل در کار برخی دستگاهها است که این جلسات محفلیست تا مدیریت شبانهروزی، جهادی و مردمپایه مرور شد و در فرآیند خدمت خللی وارد نشود.
نظر شما