به گزارش روز جمعه ایرنا، «جعفر محمدنژاد» در گفت و گویی، افزود: بررسیها نشان میدهد، بر اساس میزان تابش خوب خورشیدی در ایران، بیش از ۶۰ هزار مگاوات امکان احداث نیروگاه خورشیدی داریم و به لحاظ پتانسیل بادی نیز بیش از ۴۰ هزار مگاوات امکان تولید برق در کشور وجود دارد.
سخنگوی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق گفت: کمی بیش از ۹۱۰ مگاوات از برق کشور توسط نیروگاههای تجدیدپذیر تامین میشود.
محمدنژاد با بیان اینکه ۲۵۰ مگاوات از نیروگاههای تجدیدپذیر از طریق بخش خصوصی در حال احداث است، افزود: احداث نیروگاههای تجدیدپذیر از طریق بخش خصوصی از قبل شروع شده و تقریبا ۲۵۰ مگاوات از این نیروگاهها در حال احداث است و پیش بینی می شود تا شروع پیک تابستان آینده به بهره برداری برسند.
وی افزود: ۲۵۰ مگاوات دیگر نیز بر اساس تعاملاتی که به تازگی با برخی سرمایه گذار انجام شده، با مدل مالی متفاوت احداث خواهد شد.
سخنگوی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق گفت: خوشبختانه در پی فراخوان برای ۱۰ هزار مگاوات، بیش از ۸۵ هزار مگاوات اعلام آمادگی دریافت کرده ایم که در حال جمع بندی آنها هستیم.
به گزارش ایرنا، «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو نیز اوایل آذر، با اشاره به ظرفیت جدید نیروگاههای تجدیدپذیر گفت: ۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید انرژیهای تجدید پذیر به توان تولید برق کشور افزوده خواهد شد.
محرابیان احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه انرژیهای تجدید پذیر را یکی از برنامههای خود، هنگام معرفی به عنوان وزیر نیروی دولت سیزدهم برشمرده بود.
نظر شما