به گزارش ایرنا وحید پورمردان روز یکشنبه در اینباره اظهارداشت: بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا و سفیر کشور کره جنوبی از تالاب بین المللی هامون بازتاب پیگیری ها و طرح های برنامه معیشت جایگزین در پروژه مدیریت جامع منابع طبیعی و توسعه اقتصادی اجتماعی منطقه سیستان برای جلب مشارکت های بین المللی است.
وی بیان کرد: در ادامه برنامه احیای تالاب هامون و کاهش فشار بر تالاب، برنامه معیشت جایگزین برای ساکنان حاشیه تالاب وارد فاز جدیدی شد و از حدود یکسال قبل اقدامات انجام شده از قبیل طرح های عمرانی و پیگیری ها به بازدید امروز انجامید تا ضمن جلب همکاری نهادهای بین المللی و استفاده از تجربیات کشورهای توسعه یافته، شاهد کاهش فشار برتالاب هامون بمنظور تسریع برنامه احیا باشیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: پس از جمع آوری و تدوین برنامه های درخواستی و پیشنهادی در راستای پروژه مدیریت جامع منابع طبیعی و توسعه اقتصادی اجتماعی پروژه سیستان نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد(UNDP)، سفیر کشور کره جنوبی و هیات کارشناسی پروژه ضمن بازدید میدانی و پایش در منطقه سیستان طرح های در دست اجرا را بازدید کردند.
وی بیان کرد: از مناطق مختلف تالاب و معیشت حاشیه نشینان مانند تختک ها، بومگردی، صنایع دستی و شهر سوخته با همراهی مسوولان محلی و بومی منطقه بازدید شد.
پورمردان ادامه داد: برنامه هایی مانند قُرق فصل مشترک اقدامات زیست محیطی و پروژه سیستان در جهت کاهش فشار بر تالاب اجرا می شود.
در این بازدید میدانی نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده گفت: با توجه به مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و تحریم های موجود آمادگی لازم در جهت همکاری و همراهی موثر در راستای اجرایی شدن اهداف بلند مدت و کوتاه مدت برنامه با توجه به اولویت های منطقه را داریم.
کلودیو پروویداس افزود: در ادامه برنامه همایش COP۲۶ که نمایشی از تلاش های کم نظیر ایران در این طرح بود، نتیجه کارشناسی از بازدید میدانی منطقه و صحبت با ذینفعان و درک بهتر موضوع به دست آمد.
نظر شما