درخواست تشکل های ایثارگری از رییس جمهوری برای افزایش بودجه بنیاد شهید

تهران - ایرنا - تشکل های ایثارگری در اطلاعیه‌ای بنا به درخواست جامعه ایثارگران از محضر رییس جمهوری درخواست کردند تا در بودجه سال ۱۴۰۱ تأخیرها و کاستی های به وجود آمده را با پیشنهادهای بنیاد شهید و امور ایثارگران که خادمین یادگاران دفاع مقدس هستند، لحاظ نمایند.

به گزارش ایرنا از دفتر دانش‌ پژوهان و تشکل‌ های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران،تعدادی از تشکل های ایثارگری روز یکشنبه با صدور اطلاعیه‌ای خطاب به دکتر سید ابراهیم رییسی رئیس جمهوری اسلامی ایران خواستار توجه بیش از پیش به وضعیت بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران در بودجه سال 1401 شدند.

در این اطلاعیه آمده است: قریب چهل سال است که از رشادت های دلاور مردان و شیرزنان این سرزمین در دفاع از کیان الهی و ایران عزیز می گذرد، سالهای بسیار سختی بود که مردم با توسل به فرهنگ عاشورائی یعنی ایثار، جهاد و شهادت به پیروی از آرمانهای امام خمینی (ره) موجب شکست استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا شدند و حماسه های به یاد ماندنی را در تاریخ این سرزمین ثبت کردند. پس از اتمام دوران دفاع مقدس انتظار می رفت تا اوامر حضرت امام (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص ایثارگران، در شئونات مختلف مورد توجه قرار گیرد. لیکن بی توجهی ها به این قشر عزیز، شرایط را بر آنان هر روز سخت و سخت تر نمود.

این اطلاعیه می افزاید: گزافه نیست اگر بگوئیم، در نشر فرهنگ ایثار و شهادت نیز غفلت و کم کاری شده است، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران ، مستمرا می فرمود:« نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شوند». اینک پس از سی سال، ملاحظه می فرمائید که میراث گرانبهای آن دوران با مشکلات مختلف معیشت، درمان و ... روزگار می گذرانند. حال سوء مدیریت ها و فراموشی ها موجب نارسائی های باقی مانده برای دولت تازه راه افتاده حضرتعالی شده ، لیکن، دولت سیزدهم با ریاست شما برادر عزیز که امید ولایت، مردم فهیم و ایثارگران سرافراز هستید، توقع دارند، اولویت جنابعالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و توجه ویژه به مطالبات عزیزان ایثارگران باشد.

در ادامه اطلاعیه تشکل های ایثارگری تاکید شده است: برای ما بسیار سخت است که بگوییم رسانه های گروهی به ویژه رسانه ملی هر روز سخن از تسهیلات ایثارگران در مصوبات مجلس شورای اسلامی و دولت ها خبر می دهند و صد افسوس از اجرای حداقلی آن ، از تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ۹سال ، از تصویب قانون برنامه ششم ۵ سال و از ابلاغ سیاست های کلی نظام در باب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت رسانی به ایثارگران از سوی مقام معظم رهبری ۱۱ سال می گذرد، به طوری که عامه مردم گمان می کنند که بهترین امکانات در اختیار جامعه ایثارگری است ، اما دریغ از اندک آن ، با کمی تامل نشان می دهد که بخش عمده ای از قوانین، بیش از یک نوشته آثار دیگری در این مدت نداشته است.| جناب آقای رییس جمهور

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: اینک در روزهای تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ هستیم ، ما تشکل های ایثارگری که قریب به ۱۱۷ تشکل ثبت شده بر اساس قوانین رسمی جمهوری اسلامی می باشیم ، بنا به درخواست جامعه معزز ایثارگران کشور مصرانه از محضر جنابعالی استدعا داریم، تأخیرها و کاستی های به وجود آمده را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ همراه با پیشنهادهای بنیاد شهید و امور ایثارگران - که به واقع خادمین پر تلاش یادگاران دفاع مقدس هستند - لحاظ نمایید.

تشکل های ایثارگری که این اطلاعیه را امضا کرده اند عبارتند از:  مجمع فرزندان شاهد ایران اسلامی - جمعیت یادگاران اسوه های ایثار - خانه نورایرانیان بصیر - کانون زندانیان مسلمان سیاسی قبل از انقلاب - انجمن حمایت از جانبازان شیمیایی - انجمن فرزندان شاهد- ایثارگر فرهنگی استان اصفهان - انجمن همسران شهدای استان فارس - مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی - کانون ایثارگران پیشکسوت - جمعیت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار- انجمن خادمان شهدای حرم - بنیاد آیه های ایثار و تلاش - مجمع فرزندان شهید شاهد شهرداری مشهد - انجمن همبستگی جمعی از فرزندان شاهد و ایثارگر استان اصفهان - کانون آرامش جانبازان و ایثارگران اعصاب و روان ) - انجمن حمایت از جانبازان قطع عضو استان فارس- کانون بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس - انجمن جانبازان بصیر فارس - موسسه پیام آوران ایثار استان فارس

عادل مهری مدیرکل دانش‌ پژوهان و تشکل‌ های شاهد و ایثارگر یکشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا این بیانیه و اسامی تشکل ها را تایید کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha