به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در پیام محمدرضا لواسانی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو آمده است:
۱۶ آذر سالروز به خاک و خون کشیده شدن سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران، مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا به دست دژخیمان پهلوی است که در اعتراض به سفر رئیس جمهور آمریکا به پا خواسته بودند و این روز، روز دانشجو نام گرفت و سندی بر استکبار ستیزی و حق محوری دانشجویان ایرانی شد.
امروز در دهه چهارم پیروزی انقلاب اسلامی، ایران به دانشگاه و دانشجویان آگاه و مومن خود میبالد دانشگاهیانی که شهدایی چون شهریاری، علی محمدی، احمدی روشن ،تهرانی مقدم و دیگر شهدای جهاد علمی را تقدیم به آستان الهی نموده اند. بی گمان از ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ تا به امروز، فریاد استکبارستیزی و استبداد ستیزی در فضای دانشگاه طنین انداز است و دانشجویان همچنان طلایه داران آزادی خواهی و عدالت طلبی و مبارزه با ظلم هستند.
آنها این حرکت را نه تنها در کنش گری سیاسی و اجتماعی خود بلکه در فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود به انحاء مختلف نشان داده و آبادانی آزادی و استقلال ایران اسلامی را سرلوحه فعالیت و مقصد خود قرار داده اند. امروز که استکبار جهانی در قامت جنگ رسانهای، اقتصادی و ترور دانشمندان هستهای این سرزمین، در صدد ایجاد چالش و اختلال است؛ پیشگامی در عرصه تلاش مجاهدانه و حرکت برای تحقق چشم انداز های علمی و اقتصادی، کسب توانایی بیشتر و افقش گشایی های تازه می تواند موجب رونق و نشاط بیشتر شود.
علم اندوزی، مهارتآموزی و توانمندسازی دانشجویان در دانشگاهها، تقویت سرمایههای انسانی، فرهنگی و اجتماعی کشور است، نشاط شادابی و امید در فضای دانشجویی کشور به ویژه در جزیره زیبای کیش به عنوان قطب گردشگری و بهشت کارآفرینان کشور به یمن انگیزه و اراده دانشجویان به دست میآید و این دو، شرط پویایی و تحرک دانشگاه برای یافتن راهحل بدیعی برای پرسش ها و مسائل روز جامعه است.
رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که دانشگاهها باید بتوانند یک جنبش نرم افزاری همه جانبه و عمیق در اختیار ملت بگذارند تا کسانی که اهل کار و تلاش هستند، با پیشنهاد ها و با قالب ها و نوآوری های علمی خود بتوانند بنای حقیقی یک جامعه آباد وعادلانه مبتنی بر تفکرات و ارزشهای اسلامی را بالا ببرند.
به طور حتم کشور ایران اسلامی با اتکاء بر دانش و تخصص دانشجویان این مرز و بوم توانست در مقابل تحریمهای ظالمانه دشمنان گام های موثری برای ایجاد تحول اقتصادی و دستیابی به خودکفایی در حوزههای مختلف بردارد، در چنین شرایطی کیش از ظرفیت های نهفته ارزشمندی برای رونق اقتصاد دانشبنیان به کمک فعالان زیست بوم نوآوری بهرهمند شده است.
اقتصاد در فناوری اطلاعات و ارتباطات گردشگری و زیست فناوری تنها بخشی از توانمندی های نهفته این منطقه است، اطمینان دارم به زودی با شکوفا شدن این ظرفیت های نهفته به دست شرکت های دانش بنیان و استارت آپی، تحول تازهای را در اقتصاد دانش بنیان و از مبداء جزیره کیش شاهد خواهیم بود و این شروعی برای تحقق هوشمندسازی جزیره به عنوان بهشت کارآفرینان ایران اسلامی خواهد بود.
امید است در چهارچوب مسئولیت اجتماعی، نقد خردمندانه و منصفانه شاهد ایرانی مستقل و قدرتمند، تاثیر گذار و نقش آفرین در حوزههای علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مبتنی بر ارزشهای انسانی و آموزه های اخلاقی و دینی باشیم.
افزون بر این روزه دانشجو نه تنها فرصتی است تا دانشجویان حضور مسوولانه خود را در فضاهای واقعی و مجازی اثبات نماید و تماشا و بگذارند و بلکه امکانی است برای فهم تاریخی فراز و فرودهای تاریخ معاصر ایران و بصیرت نسبت به زمانه خود و تکریم مقام تمامی آزادی خواهان و شهیدان که در راه کسب استقلال و عظمت ایران اسلامی از تمام وجود خود مایه گذاشتند.
اینجانب بار دیگر فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را به جامعه دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان جزیره زیبای کیش تبریک و تهنیت عرض می کنم و از خداوند منان موفقیتهای روز افزون این تلاشگران عرصه علم و دانش را خواستارم.
نظر شما