نادر صادقی سه شنبه شب در یک گفت و گوی خبری افزود: برای اطمینان از احیای کامل این واحدها که در آمار بازگشت به چرخه تولید قرار دارند، راستی آزمایی انجام خواهد شد و سپس آمار دقیق در اختیار وزارتخانه قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: براساس سهمیه ابلاغی، احیای ۱۰۰ واحد اقتصادی در سطح استان برای سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده که تاکنون طبق آمار اداره کل صنعت، معدن و تجارت ۴۶ واحد به چرخه تولید بازگشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی اظهار داشت: مجموع اعتبارات جهش تولید در سال جاری در سطح کشور ۱۰۰ هزار میلیارد ریال درنظر گرفته شده که برش استانی ما حدود ۴.۱ درصد است و در صورت تحقق اعتباری مناسبی در راستای احیای بنگاه های اقتصادی استان هزینه خواهد شد.
صادقی بیان کرد: طبق دستور استاندار آذربایجان غربی کارگروه رفع موانع تسهیل تولید هر هفته در محل بنگاه های اقتصادی تشکیل و مصوبات کارگروه به صورت جدی رصد و پیگیری می شود تا بتوان چرخه تولید در استان را با تمام ظرفیت احیا کرد.
آذربایجان غربی با بیش از ۲۴ شهرک و ناحیه صنعتی، ظرفیت مناسبی برای رونق اقتصادی دارد و احیای بیش از یک هزار و ۳۳۰ واحد راکد این استان از عوامل مهمی است که منجر به رفع بخشی از مشکلات اقتصادی شده و اشتغالزایی را برای جوانان فراهم کرده است.
بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد به چرخه تولید یکی از اولویتهای دولت سیزدهم به شمار میرود که رییس جمهوری نیز بارها در سخنرانیهای خود به آن تاکید داشته است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی، دولت می تواند اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز کند.
نظر شما