به گزارش ایرنا، «مازیار عبدی» روز سه شنبه در نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: طرح مدیریت هوشمند یک ترغیب سیستماتیک در حوزه مقابله با ویروس کرونا محسوب می شود که خدمات دهنده و خدمات گیرنده را در بر می گیرد.
وی اظهار داشت: پرهیز از رعایت شیوه نامه های بهداشتی و عادی انگاری بیماری کرونا بسیار خطرناک و ممکن است موجب اوج گیری آمار مبتلایان به این بیماری شود.
مشاور رسانه ای استاندار همدان افزود: با توجه به بهبود شرایط کرونایی نسبت به چند ماه گذشته و افزایش چشمگیر آمار واکسیناسیون، مردم می توانند به سمت عادی سازی مناسبات اجتماعی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی حرکت کنند.
وی تصریح کرد: عادی سازی مناسبات اجتمایی باید با رعایت حداکثری شیوه نامه های بهداشتی صورت گیرد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با تاکید بر نقش مهم رسانه در قطع زنجیره کرونا، خاطرنشان کرد: رسانهها می توانند با انتقال صحیح مفاهیم در قالب فناوری های به روز اطلاع رسانی، در راستای قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا اقدام کنند.
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا استان همدان ادامه داد: جنبه رسانه ای مطالب و نحوه ارائه محتوا، در حوزه ضرورت واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد.
عبدی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان، برای تولید محتوای علمی و اثرگذار اقدام کند و این محتوا را در اختیار رسانه ها قرار دهد.
وی اظهار داشت: استفاده از تبلیغات محیطی فضای شهری برای انتقال محتوای رسانه ای بسیار موثر است.
مشاور رسانه ای استاندار همدان گفت: ایمنی دسته جمعی و تکمیل فرآیند واکسیناسیون شرط لازم برای بهبود شرایط و مهار بیماری کرونا است.
وی اظهار داشت: تحقق موضوع مهم قطع زنجیره کرونا نیاز به مشارکت و همکاری مردم در واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است.
به گزارش ایرنا، تزریق واکسن کرونا در پایگاههای تجمیعی و همه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان همدان انجام می شود.
بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دُز واکسن کرونا تاکنون در استان همدان تزریق شده است.
نظر شما