رییس دانشگاه فردوسی مشهد عصر سهشنبه در مراسم آغاز به کار این کنفرانس گفت:در کشوری مانند ایران که منابع مختلف اعم از منابع متخصص انسانی،منابع طبیعی و سایر اسباب توسعه فراهم است شاهد خلل عامل متصل کننده این ظرفیتها یعنی تفکر سیستمی برای ظهور نتیجه مطلوب در زندگی مردم و اداره سازمانها هستیم.
محمد کافی افزود: متاسفانه این خلل به شدت در جامعه احساس می شود و باید برای آن راهکار بیابیم و تفکر سیستمی و رواج آن در مدیریت و برنامهریزی باید به شکل ایجاد گفتمان و باور به ویژه در میان تصمیمسازان کلان تبدیل شود تا شاهد اثرات آن باشیم.
دبیر علمی دومین کنفرانس ملی تفکر سیستمی در عمل نیز در این کنفرانس گفت:نخستین دوره این کنفرانس در سال ۱۳۹۸ به صورت حضوری برگزار شد و در سال گذشته به دلیل شرایط همه گیری کرونا امکان برگزاری نبود و امسال نیز برگزاری به روش مجازی انجام شد.
علیرضا پویا افزود: گروه پژوهشی تفکر سیستمی در عمل با مجوز ریاست دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل شده است و هدف از تشکیل آن انسجام بخشی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مرتبط است تا این شیوه تفکر و تصمیمگیری بهتر را در جامعه رواج و بهبود دهیم.
وی ادامه داد: در این دوره از برگزاری کنفرانس حدود ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که کمیته علمی کنفرانس ۶۰ مقاله را پذیرفت و ۱۵ مقاله برتر از این تعداد در قالب سه پنل تخصصی سازماندهی شدهاند که طی ۲ روز آینده در معرض نمایش علاقه مندان گذاشته خواهد شد علاوه بر این در قالب برگزاری این کنفرانس، ۱۰ کارگاه جنبی نیز برگزار میشود.
دومین کنفرانس تفکر سیستمی در عمل در محورهای متنوعی از جمله تفکر سیستمی، چالشها و فرصتها، حل مساله سیستمهای پیچیده، رویکردهای ساختاردهی به مساله و تحقیق در عملیات نرم، مدلسازی ساختاری تفسیری، پویاییشناسی سیستمها (SD)، یادگیری سازمانی و سازمانهای یادگیرنده،کاربردهای کنترل بهینه و مهندسی سیستمها برگزار شده است.
این کنفرانس به مدت سه روز ادامه دارد.
نظر شما