ابزارهای نمودارگیری از چاه‌های نفت و گاز بومی سازی شد

تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان در کشورمان موفق به بومی‌سازی و تولید ابزارهای نمودارگیری از چاه‌های نفت و گاز شد، محصولاتی که در سال‌های گذشته از جمله محصولات وارداتی بوده است.

به گزارش روز سه شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، سیامک شقاقی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به شروع فعالیت این شرکت از ۱۳۷۶ اظهار کرد: تا سال ۱۳۸۷ به فعالیت‌های مخابراتی و پژوهشی پرداختیم اما از سال ۱۳۸۸ تاکنون فعالیت شرکت به صورت تخصصی بر حوزه طراحی و ساخت محصولات اندازه‌گیری و نمودارگیری از چاه‌های نفت و گاز متمرکز شده است.

وی افزود: با توجه به روحیه پژوهشی و تحقیقاتی شرکت، به سرعت توانستیم محصول خود را ارائه دهیم به طوری که بعد از ورود به صنعت نفت، از سال ۱۳۹۲ جزو اولین شرکت‌هایی بودیم که موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی از معاونت علمی ‌و فناوری ریاست جمهوری شدیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه، هیچ شرکتی در کشور در حوزه کاری آنها فعال نیست، ادامه داد: بیشتر شرکت‌های اروپایی و آمریکایی در این زمینه فعالیت می‌کنند و رقیب ما محسوب می‌شوند.

وی در مورد ابزارهای نمودارگیری  از چاه‌های نفت و گاز نیز گفت: شرکت ما برای تولید از یک چاه نفت، با ارسال ابزارهای نمودارگیری به درون چاه تا عمق ۶ کیلومتری، عمل مانیتورینگ را انجام می‌دهد و مهندسان نفت نیز با مشاهده این نمودارها و اطلاعات، متوجه اقدامات تکمیلی در درون چاه می‌شوند.

شقاقی، محصولات مرتبط با حفاری، محصولات بعد از لوله‌گذاری و سیستم‌های سطحی قابل استفاده برای مانیتورینگ درون چاه‌ها و ابزارهای درون چاهی را از ابزارهای نمودارگیری  از چاه‌های نفت و گاز اعلام کرد و گفت: این ابزار در گذشته از جمله محصولات وارداتی به کشور بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین جزو ابزارهای خاص و حساس صنعت نفت بوده که در موارد خاص اما ضروری کاربرد دارد که با توجه به تحریم‌ها، نیاز به تولید این ابزار از طرف کارفرما احساس شده و با توجه به سوابق فعالیت این مجموعه، ساخت این ابزار در دستور کار شرکت ما قرار گرفته است.

مدیرعامل این شرکت فناور به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص صادرات محصولات این شرکت نیز گفت: تاکنون صادراتی نداشتیم چرا که برای صادرات محصولات، نیاز به اخذ یکسری استانداردهای بین‌المللی است، اما با حمایت‌های صورت گرفته از این شرکت، پتانسیل تامین ابزارهای مورد نیاز کشور در داخل و همچنین در آینده‌ای نه‌چندان دور پتانسیل صادرات این ابزارها وجود دارد.

شقاقی در ادامه به تسهیلات و خدمات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اشاره کرد و افزود: خدمات دریافتی ما از صندوق نوآوری شامل تسهیلات لیزینگ و تسهیلات تجاری‌سازی جهت انعقاد قرارداد با شرکت‌های نفتی در کشور بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha