به گزارش خبرنگار ایرنا، میز گرد و نشست حقوقی جنایت علیه بشریت با اقدامهای تروریستی و وضع تحریمهای ضد حقوق بشری با شعار "یا محاکمه یا استرداد" به مناسبت روز جهانی حقوق بشر در دانشگاه شهید بهشتی مورد بحث نمایندگان مجلس و کارشناسان حقوقی قوه قضاییه و دانشگاهیان قرار گرفت.
زهره سادات لاجوردی روز چهارشنبه در نشست ایران قربانی تروریسم که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: بعد از گذشت چهل و چند سال از پیروزی انقلاب اسلامی، وقتی تاریخ را ورق میزنیم نام انسانهایی را میبینیم که بدون هیچ پیشینه سیاسی قربانی تروریسم شدند. امروز بیش از ۱۷ هزار قربانی تروریسم را در میان جامعه ایرانی داریم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، افزود: نهال انقلاب در حال شکل گیری بود که جنایتکاران علیه مردم و کشورمان فعالیت تروریستی انجام دادند. دهه ۶۰ دهه مظلومیت مردم ایران است که به آن کمتر پرداخته شده است.
او ادامه داد: درگیریهای مرزی جنگ تحمیلی و بسیاری از ناگفتههای دهه ۶۰ همچنان باقی است و برای بسیاری از نسل جوان و افراد میانسال این وقایع و حقیقت گفته نشده و پرسشهایی در ذهن آنها است که با تبلیغات سوء دشمنان از طریق فضای مجازی و رسانههای خود مشغول بازگو کردن هستند.
لاجوردی گفت: نهادهای مردمی و ان جی او ها که وظایفی در قبال مساله مبارزه با تروریست دارند، باید به مسئولیت خطیر خود در آینده عمل کنند.
وی تصریح کرد: بیگانگان و دشمنان به قول فرمایش رهبر معظم انقلاب جای شهید و قاتل را عوض کردهاند و باید در برابر این اقدام برنامه داشت و تبلیغات سوء دشمنان علیه منافع و مواضع جمهوری اسلامی را خنثی و حقیقت را به جوانان و مردم بیان کرد.
لاجوردی افزود: نفوذیها در انقلاب بیشترین ضربات را زدهاند. در انفجار حزب جمهوری و ریاست جمهوری و شهادت شهید بهشتی و رجایی و همراهان این عزیزان، نفوذیها نقش داشتند و امروز هم نفوذیها مقابل مردم ما ایستادهاند و آثار و عواقب نفوذ این افراد دیده می شود و تبیین این مسائل بسیار مهم است.
این نماینده مجلس گفت: رهبری جهاد تبیین را مهم میدانند که باید به آن عمل کرد. اتفاقهای دهه ۶۰ مستند و بسیاری از جنایات منافقین مشخص است. این جنایات را منافقین در نشریه مجاهد خود با دلیل و مستند ثبت کردند و مدارک آن موجود است و به جنایات خود اقرار کرده اند.
او ادامه داد: منافقین در دهه ۶۰ با ترور مسئولان انقلاب قصد ریشه کنی نظام را داشتند، بطور مثال بعد از انفجار حزب جمهوری باعث شدند مجلس از جلسات رسمی فاصله بگیرد. آنها با قصد ایجاد ناامنی و وحشت دست به ترورهای کور زدند.
لاجوردی در ادامه با بیان نمونههایی از اقدامات تروریستی در دهه ۶۰ گفت: جنگ امروز جنگ روایت هاست و اگر ما درست از اقدامات جنایتکارانه علیه ایران روایت نکنیم، دیگران و بیگانگان میآیند و روایت های تحریف شده و ابهام آمیز را اعلام می کنند که برای نسل جوان امروز ما خطرناک است.
این نماینده مجلس افزود: ما به شهیدان مدیون هستیم و وظیفه داریم روایت شهیدان را به گوش جهانیان برسانیم و پیگیر پروندههای ترور شهدای شاخص از قوه قضاییه و سازمانهای حقوق بشری در جهان باشیم.
نظر شما