به گزارش ایرنا، نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذرماه جاری به میزبانی شهر سنندج برگزار شد و ۲۰ تیم از ۱۰ استان کشور در این رقابتها حضور داشتند.
در پایان این مسابقات، "امیرحسین آقاجری" از استان خوزستان به مدال طلا دست یافت، "مهدی ایرانمنش" از استان کرمان مدال نقره را از آن خود کرد و "نادیا مردوخی " از دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان هم مدال برنز را کسب کرد.
"محمد ناصرپور" و "علی زمانی" از استان آذربایجان شرقی، "علیرضا طغیانی" و "آرمین آصفی" از استان البرز، "سینا دالوند" از استان لرستان و "متین عباسپور" از استان خراسان رضوی نیز دیپلم افتخار این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان در این مراسم گفت: اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال امروز سطح وسیعی از بازار دنیا را در برگرفته است که اگر بتوانیم سهمی از آن را در اختیار بگیریم ارزش افزوده بسیار خوبی را برای کشور ایجاد خواهد کرد.
سید جمیل احمدی افزود: سرمایههای انسانی و نخبگان توانمندی در کشور وجود دارد که باید از آنها به بهترین شکل ممکن حمایت کرد.
وی ادامه داد: با طراحی یک اپلیکیشن موبایل میتوان کسب و کاری راه انداخت و درآمد مناسبی کسب کرد نخبگان باید در این زمینه فعالیت خود را بیشتر کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان به برگزاری خوب مسابقات ملی مهارت در شهر سنندج نیز اشاره کرد و گفت: در این دوره از مسابقات شاهد رقابت بسیار سالمی بودیم و حتی یک مورد اعتراض به نحوه برگزاری و نتایج را نداشتیم که این برای ما بسیار ارزشمند بود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این مراسم اظهار داشت: گام اول برای دستیابی به هر موفقیتی خودشناسی است که در این راستا هر فرد باید نسبت به تواناییهای خود شناخت داشته باشد.
قباد میمنت آبادی گفت: برگزاری مسابقات ملی مهارت شرایطی را فراهم کرد تا تعدادی از جوانان کشور بتوانند توانمندیهای خود را به عرصه بروز و ظهور برسانند که این بسیار حائز اهمیت بود.
وی در ادامه پیام محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور را خطاب به نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل به میزبانی شهر سنندج قرائت کرد.
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل با مشارکت اداره کل فنی و حرفه ای استان کردستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد.
ایران اولین بار در سال ۱۳۵۴ با هدف ارتقا مهارت صنعتگران جوان به عضویت سازمان جهانی فنی و حرفه ای درآمد پس از وقفه ای ۲۲ ساله، با تصویب مجلس از سال ۲۰۰۰ باز هم به این سازمان ملحق شد.
نظر شما