حسن مظفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور دانش آموزان در کلاس های درس یک تا ۲ روز در هفته است و در همین شرایط نیز کلاس های با بیش از ۱۵ دانش آموز گروه بندی شده و دانش آموزان به نوبت در کلاس حاضر می شوند.
وی افزود: از زمان آغاز آموزشهای حضوری در مدارس استان، مواردی از ابتلای دانش آموزان به این بیماری بوده که در اثر آن کلاس برای مدتی تعطیل شده است، ولی اینکه ابعاد شیوع چنان بالا باشد که مدرسه ای تعطیل شود، چنین چیزی وجود نداشته است.
مظفری گفت: گزارش ابتلای موردی دانش آموزان در شهر زنجان نسبت به سایر مناطق استان کمتر است.
وی با بیان اینکه در فعالیت حضوری مدارس بیشترین اختیارات به شورای مدارس متشکل از معلمان و مدیران داده شده است، اظهار داشت: تصمیم گیری در خصوص تقسیم بندی کلاس های پُرتعداد و گروه بندی آنها و اولویت بندی درس ها برای آموزش حضوری برعهده این شورا است.
مظفری گفت: در صورت بروز و مشاهده ابتلای دانش آموزان به این بیماری، شورای مدرسه می تواند برای چند روز آموزش حضوری را تعطیل کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی جدید، آموزش در مناطق روستایی استان به صورت حضوری است، افزود: تا کنون در این مناطق هیچ مشکلی در اثر حضوری بودن کلاس ها ایجاد نشده است.
وی با بیان اینکه تمایل اکثریت اولیای دانش آموزان نیز تحقق آموزش حضوری است، اظهار داشت: خانواده ها لازم است به صورت دقیق نحوه رعایت موارد بهداشتی و پروتکل ها را به فرزندان خود آموزش دهند.
مظفری خاطرنشان کرد: با وجود مزایای آموزش مجازی در شرایط شیوع کرونا، ولی در مجموع استمرار آموزش به این شیوه، انتظارات از میزان یادگیری را برآورده نمی کند.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در سال تحصیلی جدید بالغ بر ۲۰۰ هزار دانش آموز در این استان زنجان مشغول تحصیل شدند.
نظر شما