غلامعلی حیدری روز شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر به مناطق زلزله زده شهرستان کوهرنگ اظهار داشت: اگر چه تلاشهایی برای بازسازی مناطق زلزلهزده کوهرنگ انجام گرفته اما باید اقدامات بیشتری صورت گیرد و مسوولان مربوطه تا زمانی که وضعیت عادی نشود در منطقه بمانند و بر پیشرفت برنامهها نظارت کنند.
وی ادامه داد: علاوهبر اینکه میطلبد آواردبرداری در منطقه چهار برابر شود بلکه تیمهای بتنریزی نیز باید ۶ برابر شود و اسکلتها با سرعت بیشتری نصب شود.
وی ادامه داد: باید ۱۰۰ اسکلت ساختمانی ظرف ۲ هفته آینده با بهرهگیری از ظرفیتهای منطقه از جمله نیروهای بسیج سازندگی نصب شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر بررسی دقیق و عملیاتی مشکلات مناطق زلزله زده کوهرنگ، تصریح کرد: این مشکلات مدون شود و هریک از دستگاههای مربوطه آن را به سازمان مرکزی ارائه دهد تا سریعتر با جذب کمکهای ملی بتوان مشکلات منطقه را برطرف کرد.
حیدری ادامه داد: علاوه بر تسریع در احداث واحدهای مسکونی مشکلات دیگر شهرستان از جمله جادههای ارتباطی نیز باید ظرف یک ماه آینده برطرف شود.
وی خاطر نشان کرد: به منظور نظارت بر اجرای صحیح و به موقع برنامهها در شهرستان کوهرنگ بازدیدهای سرزده خواهم داشت.
به گزارش ایرنا، زمینلرزه ۵.۷ ریشتری ساعت ۶ و ۹ دقیقه صبح دوشنبه ۱۲ مهر امسال مرز استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان حوالی چلگرد را لرزاند.
این زمین لرزه در ۳۳ کیلومتری چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است.
این زلزله اگر چه خسارت جانی در پی نداشت اما ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخشهای مردمی، زیربنایی و کشاورزی به چهارمحال و بختیاری وارد کرد.
پس از آن نیز ۶۵ پسلرزه شهرستان کوهرنگ را لرزاند که بزرگی چهار مورد آن بیش از چهار ریشتر بود و باعث هراس و نگرانی مردم از پسلرزههای آن شد.
پنج هزار و ۶۷۰ نفر در قالب ۱۱ هزار خانوار در شهرستانهای کوهرنگ، اردل و فارسان در چهارمحال و بختیاری از زلزله ۵.۷ ریشتری چلگرد متاثر شدند که در همین راستا ۱۰۶ خانه به طور کامل آوار و برای اسکان موقت ۲۰۰ خانوار چادر و بستههای امدادی مانند وسایل گرمایشی، مواد غذایی و سایر نیازهای ضروری زندگی از سوی جمعیت هلالاحمر استان توزیع شده است.
چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
نظر شما