به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، سید مسعود عظیمی روز یکشنبه در نشست بررسی طرح های صنعتی موضوع تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ افزود: متولیان امر، منابع این بخش را به سمت مناطق محروم هدایت کنند و اگر ما بتوانیم از طرح های تولیدی این مناطق حمایت کنیم؛ خدمت بزرگی برای آنها کرده ایم.
وی اظهار داشت: در این زمینه همچنین باید به جمعیت بیکار، اشتغال نیروهای تحصیل کرده جوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، صنایع هایتک و کم ابخواه مورد تو.جه قرار گیرد.
وی از مسئولان خواست بخش عمده تسهیلات این بخش را به مناطق کمتر توسعه یافته و کمتر برخوردار اختصاص دهند و بخشی هم برای صنایع غیرآلاینده برق، الکترونیک و هاتیک در استان هزینه کنند.
علی نمازی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد هم در این نشست با بیان اینکه ۴۴ طرح صنعتی برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت ثبت نام کرده اند میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای این بخش را سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
مقرر شد در نشست بعدی تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ با ارائه طرح های تولیدی و صنعتی شهرستان های محروم استان، در خصوص طرح های صنعتی موضوع این طرح بحث و تصمیم گیری شود.
حجم منابع دولت در این بخش در سال ۱۴۰۰ در کل کشور، ۳۲ هزار میلیارد تومان می باشد و سهم استان یزد معادل۲.۷ درصد و حدود یک هزار میلیارد تومان می باشد.
تسهیلات موضوع این تبصره به طرح های کارآفرینی، ایجادی، توسعه ای، تکمیلی و سرمایه در گردش و احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکت های دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است .
نرخ سود تسهیلات بسته به حوزه فعالیت طرح و محل اجرای آن متفاوت بوده به نحوی که بازه ۴ تا ۱۶ درصد را پوشش می دهد.
همچنین دوره بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش حداکثر یک سال و تسهیلات ایجادی ، توسعه ای و تکمیل حداکثر هفت سال شامل دوره مشارکت و تنفس جمعاً حداکثر دو سال و دوره بازپرداخت حداکثر پنج سال است .
نظر شما