به گزارش ایرنا؛ «حسین فارسی» روز سهشنبه در ستاد مقابله با کرونا ملایر اظهار داشت: تلاش مجموعه ستاد کرونا در این شهرستان کاهش خسارتهای ناشی از کرونا و واکسیناسیون کل جمعیت شهرستان است.
وی افزود: طبق مصوبه ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان با همکاری مدیران حراست موظف هستند آخرین وضعیت واکسیناسیون پرسنل و زیرمجموعههای خود را به ستاد مدیریت کرونا در شهرستان ارائه دهند.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم تشکیل جلسات فرعی در سطح بخشها تاکید و بیان کرد: در اسرع وقت وضعیت واکسیناسیون در روستاها بررسی و برای سرعت بخشیدن به اجرای این طرح، از ظرفیت پایگاههای مقاومت بسیج استفاده شود.
فارسی ضمن تاکید بر تداوم فعالیت مراکز واکسیناسیون در سطح شهرستان، نظارت و کنترل مستمر از ناوگان حمل و نقل عمومی درون و برون شهری، مدارس به ویژه حاشیه شهر، اصناف و بازاریان، اماکن و سالنهای ورزشی، رستورانها و مراکز اقامتی و دیگر اماکن عمومی در اولویت اکیپهای بازرسی عنوان کرد و افزود: بازدید سرزده و کنترل سیستم گرمایشی و تهویه هوای مدارس در دستور کار باشد.
وی خواستار فراهمسازی شرایط برای برگزاری امتحانات حضوری در مدارس و نظارت بر واکسیناسیون دانشآموزان شد و ادامه داد: طبق ضرورت اکیپهای نظارت و بازرسی ادارات کماکان به فعالیت خود ادامه دهند و گزارش اکیپهای بازرسی ستاد کرونا به طور مرتب ارایه شود.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر ضمن تاکید بر فعالیت مستمر کمیته اطلاعرسانی ستاد کرونا در راستای اقناعسازی مردم، بر لزوم نصب کارت واکسن نانواییها و تمامی کسبه، بازاریان و رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری در معرض دید عموم تاکید کرد و گفت: نانواییها در کنار رعایت کیفیت نان، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند.
به گفته وی آموزش و پرورش ملایر موظف به رسیدگی و کنترل واکسیناسیون دانشآموزان و معلمان است و دانشآموزانی که واکسن نزدهاند، شناسایی و نسبت به واکسیناسیون آنان و همچنین تزریق دُز دوم واکسن معلمان نیز اقدام کند.
فارسی با تاکید بر اینکه برای اجرای موفق طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا نیاز به همراهی دستگاههای اجرایی و مردم داریم افزود: وضعیت این شهرستان از نظر رنگبندی کرونا، آبی است و این شرایط در صورت عادیانگاری کرونا از سوی مردم، شکننده و خطرناک است.
واکسیناسیون ۶۹ درصدی جمعیت شهرستان ملایر
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز اجرای طرح واکسیناسیون را عامل اصلی فروکش کردن روند شیوع ویروس کرونا دانست و اظهار داشت: در حال حاضر در هر بیمارستان ملایر بین ۱۵ تا ۲۰ نفر بیمار کرونایی بستری است که امیدواریم با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم، این روند به صفر برسد.
«محسن ترکاشوند» افزود: این در حالیست که در پیک پنجم کرونا و اوایل سال، میزان بستری بیماران کرونایی در این شهرستان به بیش از ۳۵۰ نفر رسیده بود و شرایط خطرناکی داشتیم.
وی سویه جدید ویروس کرونا را خطرناک و جدی دانست و از شهروندان ملایری درخواست کرد: نسبت به تزریق واکسن اهتمام جدی داشته باشند و در اولین فرصت برای تزریق واکسن اقدام کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: تاکنون ۲۰۵ هزار نفر از جمعیت این شهرستان دُز اول واکسن را دریافت کردهاند که در مجموع ۲۴۴ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۲ سال این شهرستان باید واکسن خود را دریافت کنند تا مصونیت کامل ایجاد شود.
به گفته وی در حال حاضر ۶۹ درصد از جمعیت کل بالای ۱۲ سال و ۸۶ درصد از جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال این شهرستان در نوبت اول واکسینه شدهاند و باید صد درصد جمعیت بالای ۱۲ سال هر۲ نوبت واکسن خود را دریافت کنند.
ترکاشوند با بیان اینکه جمعیت روستایی همچنان نسبت به تزریق واکسن اقبال ندارند، تاکید کرد: در این زمینه نظارتها و برنامههای جدی برای تغییر در روند واکسیناسیون در روستاها در دستور کار است.
به گزارش ایرنا؛ در حال حاضر هشت شهرستان استان همدان از جمله ملایر در وضعیت آبی و ۲ شهرستان نهاوند و کبودرآهنگ در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما