اعظم کیانافراز در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، درباره برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب، اظهار کرد: نمایشگاههای استانی در طول سالهای مختلف همواره مکمل نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود و مخاطبانی که نتوانسته بودند به تهران بیایند، به نمایشگاههای استانی میرفتند. نمایشگاههای استانی اتفاق خوبی بود، زیرا در سراسر کشور تعداد ویترین کتابفروشیها نسبت به تعداد ناشران و تولید کتاب خیلی کمتر و طبیعی است همه کتابها به همه شهرها و کتابفروشیها نمیرسد.
او با بیان اینکه نمایشگاههای استانی فرصت برابری به همه مردم در نقاط مختلف کشور میدهد، یادآورشد: مردم در هر جایی از کشور میتوانند به تازههای کتاب دسترسی داشته باشند و دو سال گذشته که نمایشگاه نداشتیم بسیاری از این دسترسیها مختل شد.
مدیر نشر افراز با اشاره به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب اصفهان، توضیح داد: البته نمیتوان انتظار داشت استقبال در استانها مثل نمایشگاه مجازی کتاب تهران باشد ولی به مرور میتواند به جایگاه خود دست پیدا کند.
کیانافراز در پایان برگزاری نمایشگاههای مجازی کتاب استانی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: مخاطبان میتوانند با این نمایشگاهها به تازههای ناشران دسترسی پیدا کنند؛ چون بازار کتاب همچنان درگیر کمبود نقدینگی و چکهای درازمدت است از این رو برگزاری چنین نمایشگاهی میتواند این مشکلات اقتصادی را در میان اهالی نشر کمی جبران کند.
اولین نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان (پانزدهمین نمایشگاه کتاب استان اصفهان) از بیستم آذر آغاز شده و تا بیستو هفتم آذر ١٤٠٠ به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت. علاقهمندان اصفهانی برای بازید و خرید کتاب می توانند به سایت خانه کتاب و ادبیات ایران مراجعه کنند.
نظر شما