به گزارش ایرنا، فاطمهالسادات حسینی عصر چهارشنبه در نشستی با بانوان کارآفرین و صنعتگران استان اردبیل بیان کرد: مهمترین مشکلات این قشر دریافت تسهیلات بانکی است که امید میرود با مدیریت استاندار و سازمان صنعت، معدن و تجارت برطرف شود.
وی افزود: راهاندازی یک کلینیک آموزشی برای کارآفرینان و متقاضیان کسب و کار در شهرکهای صنعتی به منظور آگاهسازی بانوان کارآفرین و صنعتگر که بتواند فرآیند ایجاد یک کارگاه یا مرکز تولیدی را آموزش دهد نیز میتواند راهگشا باشد.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات بانوان کارآفرین و تولیدکننده، عرضه محصولات تولیدی است که در این زمینه برگزاری نمایشگاههای ثابت و فصلی همچنین عرضه مستقیم تولیدات برای حمایت از آنها راهکار مناسبی است که راهاندازی خواهد شد.
وی اضافه کرد: در ایامالله دهه مبارک فجر هم برای عرضه محصولات نمایشگاههای فصلی، منطقهای و مرزی در دستور کار است تا مشکل فروش محصولات کارآفرینان به عنوان یکی از دغدغههای اصلی آنان برطرف شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل نیز در این نشست تشریح کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته برای طرحها و بر اساس جوازی که تا کنون صادر شده، ۳۲۰ واحد وارد فاز عملیات اجرایی شدند که از این تعداد ۱۵۰ واحد برای امسال در نظر گرفته شده است تا به بهرهبرداری برسند.
رامین صادقی افزود: بر اساس تحلیلهای انجام شده با این بهرهبرداریها استان اردبیل به متوسط کشوری در سهم صنعت دست خواهد یافت و جزو استانهای صنعتی محسوب خواهد شد.
وی ادامه داد: بانوان اردبیلی نیز در زمینههای مختلفی فعال هستند و در بحث اشتغال هم نقش بسزایی ایفا میکنند؛ برای نمونه در هنر- صنعت فرش این استان دارای سبک و برند ویژه است که بیشتر تولیدات آن از سوی بانوان انجام میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: بانوانی که در دوره شیوع ویروس کرونا در رشته خیاطی کار میکردند، با تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده وارد عرصه تولید شدند که این امر نشان از توانمندی بانوان منطقه دارد.
وی در مورد حمایت مالی از بانوان نیز گفت: تسهیلات بانکی برای حمایت از کارآفرینان و صنعتگران با معرفی متقاضیان واجد شرایط استان اردبیل به منظور اخذ تسهیلات بانکی به طور مستمر صورت میگیرد.
یکهزار و ۱۶۱ پروانه بهرهبرداری در حوزه صنایع استان اردبیل با ظرفیت اشتغال بیش از ۲۲ هزار نفر وجود دارد که ۸۱ درصد آنها با ظرفیتهای مختلف فعال هستند.
نظر شما