به گزارش ایرنا، این مراکز شامل مرکز آموزش جوارکارگاهی شرکت کشت و صنعت مگسال در زمینه دامپروری و مرکز جوار آموزشی شرکت دنون در زمینه تولید محصولات لبنی بود.
در این مراکز، آموزش های مهارتی در محیط واقعی کار با استانداردهای تعیین شده از سوی فنی و حرفه ای به مهارت آموزان آموزش داده می شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در این مراسم افتتاح، گفت: مراکز جوار کارگاهی با امکانات و تجهیزات مناسب و به روز می توانند نقش مهمی در ارتقای مهارت های حوزه صنعت و کشاورزی داشته باشند.
غلامحسین حسینی نیا افزود: کشاورزی امروز یک علم است و ارتقای مهارت ها و دانش های روز این بخش برای فعالان و بهره برداران این عرصه ضروری می باشد.
وی افزود: امروز ناگزیریم تا با سرعت فناوری در حوزه های مختلف حرکت کنیم و اگر از علم و مهارت و فناوری روز عقب باشیم در رسیدن به رشد و توسعه هدفگذاری شده موفق نخواهیم بود.
این مسوول گفت: راه اندازی مراکز جوار کارگاهی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نقش مهمی در بروزرسانی دانش مهارتی افراد جامعه ایجاد می کند و از اهداف و راهبردهای اساسی مهم سازمان آموزش فنی و حرفه ای محسوب می شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون ۸۴۰ مرکز در سطح کشور در قالب مراکز آموزش جوار کارگاهی زیر نظر استانداردهای فنی و حرفه ای فعالیت می کنند که تلاش می کنیم تعداد آنها را به یک هزار و ۴۰۰ مرکز افزایش دهیم.
نظر شما