به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان افزود: در این راستا امکان هایی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ تعریف شده که از آن استقبال کردیم.
وی اظهار داشت: اتفاقات مهمی در ساختار بودجه رقم خورده که یکی از اقدامات مهم آن اینست که لایحه بودجه امسال تغییراتی می یابد.
وی ادامه داد: کارگروهی در استان کرمان تشکیل شود، احکامی هم راستا با احکام جدید دولت در موضوعات مختلف تعریف شود و مورد توجه قرار گیرد زیرا امکان طرح آن در صحن علنی مجلس را داریم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: نکته دیگر تشکیل صندوقهای توسعه استانی، مدل صندوق توسعه ملی است و استان کرمان به علت حجم منابع بنگاه های اقتصادی ظرفیت بالایی در این حوزه دارد که موقعیت مناسب برای تصمیمات توسعه ای را فراهم می کند.
وی با اشاره به افزایش سهم مازاد درآمدهای مالیاتی استان کرمان تصریح کرد: تاکید ما بود که مازاد درآمد به استان ها بازگردد که این بحث هم در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیگیری می شود.
پورابراهیمی افزود: بیش از ۹۵ درصد درآمد مازاد مالیاتی ما مربوط به بنگاه های اقتصادی و در این بخش سهم اصناف نزدیک به چهار درصد بوده است، حتی سهم مالیات بر عملکرد بنگاه های اقتصادی را به میزان پنج درصد کاهش دادیم.
وی ادامه داد: در این حالت استان کرمان در مسیر توسعه قرار می گیرد زیرا در لایحه بودجه ۱۴۰۱ مازاد درآمد مالیاتی ما به استان می آید لذا پیشنهاد می شود کمیته ای مرکب از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی طرحی را ارئه و تصویب کنند که پیشنهادات بخش خصوصی و دولتی برای افزایش بودجه ۱۴۰۱ عملیاتی شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فوریت و دوشوری شدن لایحه بودجه ۱۴۰۱ را در مجلس شورای اسلامی تصویب کردیم گفت: کلیات گزارش کمیسیون تلفیق به صورت نادر در صحن علنی رد شد که سابقه نداشت.
وی عنوان کرد: ظرف چند روز آینده در صورت تصویب فوریت و پس از بررسی کلیات گزارش دولت، آن را به صحن علنی میآوریم و در صورتی که رای آورد به کمیسیون تلفیق وارد می شود.
پورابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: شهریورماه امسال طرحی در مجلس اعلام وصول شده که اصلاح اساسی در قانون نظام آماری را فراهم می کند که موضوع ترکیب شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان نیز در این طرح دیده شده که در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: پیشنهاد می دهیم به جای ۲ کار موازی طرح و لایحه امکان ادغام فراهم شود زیرا طرح نمایندگان مجلس هیچ بار مالی ندارد.
وی ادامه داد: پیشنهاد می شود کارگروهی در مجلس شورای اسلامی تشکیل دهیم که متن مصوبات کمیسیون اجتماعی دولت را دریافت کند و این کارگروه مشترک در بخش های مختلف اختلافات را بررسی کند که در نهایت به متنی واحد برسیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کارگروه مشترک دولت، مجلس شورای اسلامی و بخش خصوصی موضوعات تدوین شده را ادغام کنند که بتواند چالش های اقتصادی را پوشش دهد.
وی افزود: در سطح استانی نیز طرح های اتاق بازرگانی کرمان و در سطح شهرستانی نیز شاخص های تولید و اقتصاد را احصا کردیم.
نظر شما