به گزارش ایرنا، حسین نوشآبادی روز پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات احداث بیمارستان پیشوا که در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد اظهار داشت: پیشوا با برخورداری از صد هزار نفر جمعیت، فاقد بیمارستان است و چرایی این فقدان، هیچ پاسخ منطقی ندارد.
وی افزود: ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا در سالهای گذشته توسط دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده ولی از آنجا که عملیات احداث این بیمارستان، اصول و مقررات قانونی و حقوقی خود را به خوبی طی نکرد باعث شد تا امروز همچنان در انتظار رفع این مشکل باشیم.
وی با تقدیر از دادستان عمومی و انقلاب پیشوا در ورود به موضوع بیمارستان گفت: از دادستان شهرستان و ورود به موقع دستگاه قضا برای حل مسئله تشکر میکنم هر چند که از خلع ید دانشگاه آزاد خوشحال نیستیم ولی چارهای جز این کار وجود نداشت تا کارها با سرعت بیشتری انجام شود.
نوشآبادی تصریح کرد:مهمترین موضوعی که در سفر رئیس قوه مقننه به پیشوا پیگیری شد، موضوع بیمارستان بود و موفق شدیم تا برای تکمیل آن، ردیف ملی در بودجه اخذ کنیم.
وی افزود: منابع قابل توجهی برای شروع عملیات احداث بیمارستان در نظر گرفته شده ولی برای ادامه کار و تکمیل آن باید منابع دیگر را نیز پیشبینی کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی گفت: تلاشهای زیادی برای تعیین تکلیف این پروژه صورت گرفته ولی همه انتظار دارند که بیش از این برای آغاز عملیات احداث تعلل صورت نگرفته و این عملیات هر چه سریعتر آغاز شود.
حفظ حقوق بیتالمال در اولویت دستگاه قضا است
دادستان عمومی و انقلاب پیشوا نیز در این جلسه گفت: حفظ حقوق بیتالمال در اولویت دستگاه قضا است.
مرتضی طهماسبی افزود: به منظور رفع مشکلات احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا توسط دانشگاه آزاد اسلامی، حکم خلع ید دانشگاه و قلع و قمع مستحدثات صادر شد تا کارها با سرعت بیشتری همراه شود.
وی تأکید کرد: صیانت از حقوق عامه و حفظ حقوق بیتالمال در اولویت دستگاه قضا است و بر همین اساس و برای دوری از اسراف، تا جایی که به منافع عمومی خدشه وارد نشود، ارادهای برای قلع و قمع نخواهیم داشت.
طهماسبی تصریح کرد: از آنجا که سازه موجود جزو بیتالمال است، توصیه میشود تا دانشگاه آزاد اسلامی مصلحت مردم را در نظر گرفته و کمک کند تا از این سازه به نفع شهروندان و کمک به شهرستان استفاده شود.
رفع نیازهای اساسی پیشوا به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است
سرپرست فرمانداری پیشوا نیز اظهار داشت: رفع نیازهای اساسی پیشوا به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.
ابراهیم تاجیکنوری افزود:پیشوا به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی است و به توجه بیش از پیش مسوولان ملی و استانی نیاز دارد.
وی گفت: مردم این منطقه پیش از انقلاب اسلامی و بعد از آن، بارها و در مقاطع مختلف، دین خود را به انقلاب و نظام ادا کردهاند و امروز باید از امکانات مناسب برخوردار شوند.
وی افزود: برخوداری از بیمارستان، یکحق عمومی و جزو نیازهای اساسی و اولیه مردم ولی همین نیاز، امروز به یک مطالبه عمومی تبدیل شده و مردم شهرستان یک صدا این نیاز را مطالبه میکنند.
وی تأکید کرد: مردم از مسوولان انتظار دارند تا ضمن توجه به ساخت بیمارستان پیشوا، به ارتقا و افزایش امکانات درمانگاه شهید مهتدی کمک کنند تا با توجه به زمان بر بودن تکمیل بیمارستان ۹۶ تختخوابی، خدمات اولیه بیمارستانی به مردم شهرستان ارائه شود.
پیشوا در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
تهران- ایرنا- نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان صد هزار نفری پیشوا فاقد بیمارستان است و تا کنون هیچ پاسخ منطقی در خصوص اجرایی نشدن عملیات ساخت بیمارستان در این شهرستان ارائه نشده است.
اخبار مرتبط
-
فرماندار:
۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان پیشوا اختصاص یافت
تهران- ایرنا- فرماندار پیشوا از اختصاص ۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای عملیات تکمیل بیمارستان…
نظر شما