صنایع آب‌بر آذربایجان‌شرقی به هشترود هدایت می‌شود

مراغه- ایرنا- معاون اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در آینده نه چندان دور مسیر توسعه استان از هشترود خواهد گذشت، گفت: هشترود در حوزه آبریز دریای خزر قرار دارد و با توجه به کمبود آب در استان به ویژه در حوزه آبریز دریاچه ارومیه، صنایع آب‌بر به این شهرستان سوق داده می‌شود.

«محمد کلامی» روز پنج‌شنبه در جلسه تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور سرمایه‌گذاران در هشترود برگزار شد، افزود: وجود سد سهند از بزرگترین امتیازها و ظرفیت‌های این شهرستان برای راه‌اندازی صنایع و رونق تولید در بخش کشاورزی به شمار می‌رود.

وی از اتمام عملیات اجرایی در ۸۰۰ هکتار دیگر از فاز نخست پایاب سد سهند تا اسفند ماه امسال خبر داد و اظهار داشت: با بهره‌براری از این ۸۰۰ هکتار، تحول عظیمی در بخش کشاورزی، تولید و اشتعال شهرستان رخ خواهد داد.

وی از مدیران شهرستان خواست تا از سرمایه‌گذاران حمایت کنند و خاطرنشان کرد: اکنون ما در جنگ اقتصادی هستیم و هر مدیری که نتواند در این جنگ شرکت کند و جسارت مدیریتی ندارد، زودتر باید از قطار پیاده شود.

هشترود بیشترین نرخ بیکاری آذربایجان‌شرقی را دارد

فرماندار هشترود هم با بیان اینکه متاسفانه این شهرستان بالاترین نرخ بیکاری استان را دارد، اعلام کرد: ۲۴.۳۲ درصد جمعیت این شهرستان بیکار هستند در حالی که از این نرخ در سطح استان ۱۰ درصد و در کشور ۱۲ درصد است. 

صنایع آب‌بر آذربایجان‌شرقی به هشترود هدایت می‌شود

«امین امینیان» با اشاره به ظرفیت‌های این شهرستان از جمله سد سهند، قرار گرفتن در مجاورت آزادراه‌ پیامبر اعظم (ص)، دسترسی به جاده‌های هشترود - مراغه، جاده ابریشم و «تمرچین» عراق و همچنین جاذبه‌های توریستی و گردشگری همچون قلعه باستانی «زهاک»، بیان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، آبزی‌پروی، تولیدی، خدماتی و توریستی این شهرستان از ارزش افزوده مناسب برخوردار بوده و از سرمایه‌گذاران نیز حمایت می‌شود.

وی از راکد ماندن فازهای مختلف پایاب سد سهند نیز انتقاد کرد و اظهار داشت: این سد در سال ۱۳۸۵ با ۱۶۵ میلیون متر مکعب ذخیره آب افتتاح شد اما تاکنون یکهزار و ۵۰۰ هکتار آن به بهره‌برداری رسیده و پنج هزار و ۵۰۰ هکتار دیگر راکد مانده است.

فرماندار هشترود اضافه کرد: هشت درصد معادن استان هم در  این شهرستان قرار دارد اما متاسفانه معادن به جز تخریب جاده‌های روستایی هیچ سودی برای ساکنانش هشترود نداشته است.

«امینیان» همچنین فرآوری مواد معادن در این شهرستان را خواستار شد و بیان کرد: معادنی که راه‌های روستایی این شهرستان را تخریب می‌کنند، حداقل باید به فکر بهسازی مسیرها باشند.

وی از توزیع ناعادلانه اعتبارات توازن منطقه‌ای نیز انتقاد کرد و افزود: متاسفانه این اعتبارات به ویژه برای شهرستان های کوچک و محروم به صورت صحیح و تخصصی توزیع نمی‌شود.

به گزارش ایرنا «کلامی» معاون اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی قبل از این جلسه از طرح پایاب سد سهند، ایستگاه PS۳، مرغداری «پورعلی»، محل احداث کارخانه آسفالت، محل احداث شهرک کشاورزی و صنایع غذایی و ژلاتین «وطن‌دوست»، کارخانه تولید قطعات خودرو ، کارخانه فولاد، کارخانه تصفیه روغن سوخته و مجتمع مس «سهند آذران» این شهرستان بازدید و از نزدیک مشکلات آنها را بررسی کرد. 

صنایع آب‌بر آذربایجان‌شرقی به هشترود هدایت می‌شود

همچنین با دستور ‌«کلامی» حل مشکل آب مجتمع مس «سهند آذران» در قاضی‌کندی هشترود در دستور کار متولیان قرار گرفت و موانع زیست محیطی کارخانه تصفیه روغن‌های سوخته، تسهیلات فولاد «دقیقی» و تسهیلات کارخانه قند رفع شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha