محمدحسین علیزاده روز جمعه در گفتوگو با ایرنا درباره افزایش تعداد رشتهها و آمار دانشجویان اعزامی به سی و یکمین یونیورسیاد در چین افزود: کیفی بودن اعزام و فکر کردن به نتیجه، مد نظر فدراسیون است و تا وقتی این ملاک وجود دارد تعداد اعضای کاروان اعزامی نیز محدود میشود چرا که افراد باید قابلیتهای لازم را بر اساس شاخصههای فیزو به دست بیاورند تا بتوانند در جمع افراد اعزامی قرار گیرند.
وی با بیان اینکه چندین شرایط برای اعزام این دوره از بازیها وجود دارد، تصریح کرد: قابلیتهای دانشجویان با توجه به شرایط کرونایی برای کسب حدنصابها و مقدورات کشور در وضعیت تحریم برای تامین منابع اعزام کاروان از جمله این شرایط است اما فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی آمادگی دارد به هر میزان که امکانات در اختیار دارد، دانشجویان را به چین اعزام کند.
علیزاده یادآور شد: در حال حاضر فدراسیون روی هفت رشته برای اعزام متمرکز شده است و علاوه بر تیراندازی، شمشیربازی، تیراندازی با کمان، تکواندو، ووشو و جودو در رشته دوومیدانی نیز در صورت کسب حدنصابها اعزام انجام خواهد شد.
وی درباره احتمال افزایش تعداد رشتههای اعزامی افزود: تمامی رشتههای المپیکی که در کشور نتایج موفقی را داشتهاند شانس حضور در بازیهای دانشجویان جهان را نیز دارند مشروط به اینکه ورزشکاران بتوانند حدنصابها را به دست بیاورند.
نایب رییس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی همچنین در خصوص تامین منابع مالی برای اعزام نیز گفت: منابع مختلفی کمک خواهند کرد و علاوه بر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فدراسیونها و کمیته ملی المپیک نیز در این باره کمک میکنند و اگر تمامی منابع با هم سازگار شوند میتوان یک اعزام خوبی را برای بازیهای چین انجام داد.
به گزارش ایرنا، سی و یکمین دوره یونیورسیاد دانشجویان (مسابقات تابستانی دانشجویان) که قرار بود تیر امسال برگزار شود به دلیل شیوع جهانی ویروس کرونا و نزدیکی با المپیک توکیو به پنجم تا شانزدهم تیرماه سال ۱۴۰۱ موکول شد.
کاروان دانشجویان ایران در دوره قبلی این رقابتها که شهر ناپل ایتالیا برگزار شد با ۴۱ ورزشکار در چهار رشته شرکت کرد و با کسب ۱۷ مدال در رده نهم این رقابتها قرار گرفت.
نظر شما