خانه کشتی ساری در سراشیبی فرسودگی

۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳
کد خبر: 84582133
خانه کشتی ساری در سراشیبی فرسودگی

ساری- ایرنا- ساختمان خانه کشتی ساری که در سال ۱۳۸۱ به بهره‌برداری رسید، این روزها به دلیل تزریق نشدن اعتبار برای بازسازی و نگهداری مناسب در حال تخریب است ، وضعیتی که رییس هیات کشتی استان از آن به عنوان دغدغه جدی یاد می‌کند و خواستار توجه ویژه برای نوسازی و تجهیز این ساختمان است.

به گزارش ایرنا، ساخت خانه کشتی در ساری باهدف برگزاری تمرینات متمرکز کشتی‌گیران در اوایل دهه ۸۰ به اتمام رسید ، اما به‌دلیل تخصیص پیدان نکردن اعتبار برای نگهداری و تجهیز، این روزها با سرعت هرچه بیشتر به در مسیر فرسودگی روز افزون قرار گرفته است.

 رییس هیات کشتی مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : باوجود اینکه خانه کشتی مرکز استان حدود دو دهه پیش به بهره‌برداری رسید ، اما اراده‌ای از سوی مسوولان امر برای تجهیز و پرداخت هزینه نگهداری آن وجود ندارد و به غیر از ساختمان اداری خانه کشتی ساری که دفتر هیات کشتی استان در آن فعال است ، دیگر بخش‌های این ساختمان بدون استفاده باقی مانده است.

عسگری محمدیان افزود : متولی اصلی بازسازی و تجهیز خانه کشتی ساری فدراسیون کشتی است و از آقای علیرضا دبیر می‌خواهیم در کمترین زمان ممکن برای تکمیل این طرح ورزشی اقدام کند.

وی خاطر نشان کرد: براساس برآورد کارشناسان فنی و عمرانی برای تکمیل و تجهیز خانه کشتی ساری حدود ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است و باتوجه به اینکه مازندران قطب کشتی ایران است، پرداخت این هزینه‌های زیرساختی در نهایت به قهرمان‌پروری و مدال آوری کشتی گیران این استان در رویدادهای مهم جهانی و المپیک ختم خواهد شد.

رییس هیات کشتی مازندران تصریح کرد: دو خانه کشتی دیگر در شهرهای بهشهر و نوشهر هم در سال‌های گذشته ساخته شده ، اما به دلیل کمبود اعتبارات این طرح های ورزشی هم به حال خود رها شده اند و هیچگونه فعالیتی در آنها انجام نمی‌شود.

محمدیان  اعتبار مورد نیاز برای تجهیز و بازسازی خانه‌های کشتی بهشهر و نوشهر را هم حدود ۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های خوبی که کشتی استان دارد ، انتظار داریم رییس محترم فدراسیون شخصا با عزم مثال زدنی برای تکمیل این طرح‌ها اقدام کنند.

وی افزود : مسوولان استانی هم در قالب اعتبارات استانی می‌توانند در بودجه سال ۱۴۰۱ از خانه‌های کشتی مازندران حمایت مالی کنند چرا که با رفع مشکلات زیرساختی، رغبت نوجوانان به ورزش و رشته ورزشی کشتی افزایش می‌یابد و در نهایت آسیب‌های اجتماعی در استان کاهش خواهد یافت.

دارنده دو مدال نقره کشتی آزاد المپیک تصریح کرد: در ۱۶ ماه گذشته که در هیات کشتی مازندران مشغول به کار هستم، فدراسیون کشتی حدود ۸۰۰ میلیون تومان به حساب این هیات واریز کرد که ۹۰ درصد آن مربوط به هدایای نقدی مدال آوران مازندرانی در رویدادهای جهانی و المپیک بوده و در عمل می‌بینیم که اعتباری برای توسعه عمرانی سالن‌های کشتی استان تخصیص پیدا نکرده است.

خانه کشتی ساری در سراشیبی فرسودگی

فعالیت ۱۱ هزار کشتی‌گیر در مازندران

رییس هیات کشتی مازندران با بیان اینکه در استان ۴۲۰ مربی کشتی دارای دفترچه مربیگری حضور دارند ، گفت : از این تعداد ۲۸۰ مربی فعالیت مستمر دارند و قرار است با پیگیری‌های موردی، مربیانی که هیچ‌گونه فعالیتی ورزشی در رشته کشتی ندارند، دفترچه مربیگری آنان باطل شود.

محمدیان با اشاره به اینکه در مازندران ۱۱ هزار و ۳۰۰ کشتی‌گیر به صورت سازمان یافته و دارای بیمه ورزشی فعالیت دارند، خاطر نشان کرد: با استمرار قهرمانی‌های کشتی گیران مدال آور استان در رویدادهای جهانی و المپیک انگیزه نونهالان و نوجوانان برای حضور در سالن‌های کشتی افزایش خواهد یافت.

وی پیش‌بینی کرد که تا دو سال آینده تعداد کشتی‌گیران سازمان یافته مازندران به ۲۰ هزار  نفر افزایش یابد.

محمدیان گفت : همچنین در استان مازندران ۱۲ داور بین‌المللی، یک داور المپیکی، ۱۹ داور ممتاز ملی و ۳۰ داور ملی در رشته کشتی فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha