به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ساوث چاینا مورنینگ پست، مقامات فیلیپینی افزودند: دولت در تلاش برای رساندن کمک های فوری و مواد غذایی به مناطق ویران شده کشور است.
بیش از ۳۰۰ هزار نفر با آغاز طوفان "رای" در مناطق جنوبی و مرکزی این شبه جزیره خانه ها و اقامتگاه های خود را ترک کردند. باوجود اینکه به گفته مقامات شمار جان باختگان به صد نفر رسیده است، اما هنوز برخی مناطق قابل دسترسی نیستند و ممکن است تعداد کشته شدگان افزایش یابد.
«آرتور یاپ» فرماندار منطقه توریستی «بوهول» در مصاحبه با خبرنگاران گفت، هنوز ۱۰ نفر در این جزیره مفقود هستند و ۱۳ تن نیز مجروح شدند. سرعت بادهای این طوفان تا ۱۹۵ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
وی در حساب کاربری شبکه های اجتماعی اش نیز نوشت: «شبکه ارتباطی هنوز مختل می باشد و دسترسی به تنها ۲۱ نفر از ۴۸ شهردار ممکن شده است.»
هزاران نیروی پلیس، ارتش، گارد ساحلی و آتشنشان برای کمک رسانی و عملیات امداد و نجات و جستجو به مناطق آسیب دیده اعزام شدند.
«آرتور توگاد» وزیر ترابری نیز در بیانیه ای امروز اعلام کرد، «رودریگو دوترته» رئیس جمهوری فیلیپین دستور داده است تا منابع مورد نیاز برای کمک رسانی فراهم شود.
فیلیپین یکی از آسیب پذیرترین کشورها به دلیل تاثیرات تغییرات اقلیمی به حساب می آید و سالانه به طور متوسط در معرض ۲۰ طوفان قرار می گیرد که معمولا خسارات زیادی به منازل، زیرساخت ها و محصولات کشاورزی وارد می کند.
این کشور آسیای جنوب شرقی که از هفت هزار و ۶۰۰ جزیره تشکیل شده، همچنین مستعد زلزلههای مکرر است.
طوفان "رای یا اومت" با وزش باد به سرعت ۱۹۵ کیلومتر در ساعت، یکی از قویترین طوفانهایی است که در سالهای اخیر فیلیپین را درنوردیده است.
نظر شما