آیت اله ارمغانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:در این طرح موضوعاتی مانند زیرساخت های اشتغال، فن آوری های تولیدی، بازارفروش و تامین مالی بررسی می شود.
وی بیان کرد:در این طرح همچنین شناخت نوع بیکاری یا به عبارتی بهتر بیکاری مطلق،مشاغل کم درآمد و وضعیت فعالیت واحدهای اشتغال از نظر فعال یا غیرفعال بودن یا تولید زیر ظرفیت واقعی مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:این طرح ۲ الزام در زمینه تکنیکها و روشهای ایجاد اشتغال و هماهنگی در سطح کلان برای عملیاتی شدن ظرفیتها و زیرساختهای استان در زمینه ایجاد اشتغال آفرینی دارد.
ارمغانی با بیان اینکه نرخ بیکاری در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد ۱۷.۸ درصد و در روستاها ۱۰.۱۳ درصد است ابرازامیدواری کرد: با اجرایی شدن این طرح و بهره برداری از طرح بزرگ تولیدی در دولت سیزدهم بتوانیم شاهد کاهش نرخ بیکاری در این خطه باشیم.
سند زیست بوم ملی اشتغال زیستبوم اشتغال کشور با هدف ایجاد سالانه یک میلیون شغل در نخستین نشست شورای عالی اشتغال دولت سیزدهم، رونمایی شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی از دیگر برنامه های حمایت از اشتغال در استان است گفت: ۳۴ هزار و ۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی از اواخر سال ۹۶ تاکنون در استان به چهار هزار و ۱۰۷نفر متقاضی پرداخت شده است.
ارمغانی تعداد اشتغال پیش بینی شده برای تسهیلات بانکی پرداخت شده از محل تسهیلات روستایی در کهگیلویه و بویراحمد را بیش از هفت هزار نفر برآورد کرد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در مجموع ۳۵میلیارد و ۱۴۰میلیون ریال تسهیلات اشتغال روستایی برای استان پیش بینی شده بود که بخش عمده ای از این اعتبار جذب شده است.
وی تاکید کرد: همچنین از سال ۱۳۹۰ تاکنون برای فعالیت ۱۶هزار و ۸۰۰متقاضی مشاغل خانگی در استان مجوز فعالیت صادر شده که از این تعداد هشت هزار و ۹۴۰ نفر از فعالان مشاغل خانگی تسهیلات بانکی ارزان قیمت دریافت کرده اند.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات مشاغل خانگی در ابتدای شروع طرح در یک دهه گذشته ۵۰ میلیون ریال و در زمان حاضر ۲۵۰ میلیون ریال است بیان کرد: میزان تسهیلات پرداخت شده به متقاضیان در استان براساس سال اخذ متفاوت بوده است.
نظر شما