به گزارش ایرنا، المیادین همچنین گزارش داد که جنگندههای ائتلاف سعودی همچنان درحال گشت زنی در آسمان صنعا هستند.
ائتلاف سعودی بدون اشاره به حملات همه جانبه به مراکز غیر نظامی یمن ادعا کرده است که حمله به فرودگاه صنعا در راستای پاسخ به تهدید و حملات برون مرزی صورت میگیرد.
حملات این ائتلاف سعودی به فرودگاه صنعا قابل پیش بینی بود، چرا که ساعاتی پیش این ائتلاف اعلام کرد که به فرودگاه صنعا حمله می کند.
ائتلاف سعودی در بیانیهای مدعی شده بود که این اقدامات برای رویارویی با تهدید عملیاتی اتخاذ شده است.
بمباران فرودگاه صنعا توسط ائتلاف سعودی درحالی صورت می گیرد که فیصل بن فرحان آل سعود وزیر امورخارجه عربستان در اظهاراتی با طرح اتهامات علیه انصارالله ضمن طرح یک توافق آتشبس مدعی شده بود: این طرح که آتش بس در یمن را در بر میگیرد، تحت نظارت سازمان ملل خواهد بود.
"محمد عبدالسلام" سخنگوی انصارالله و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن در واکنش به طرح عربستان برای پایان دادن به جنگ یمن گفت که در این طرح مطلب تازهای وجود ندارد.
طرح عربستان پس از آن مطرح میشود که روز جمعه نیروهای یمنی با استفاده از ۶ پهپاد تاسیسات نفتی آرامکو در ریاض را هدف حمله قرار دادند.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهیهای سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار دادهاند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بیسابقه است، روبه رو هستند.
بسیاری از کارشناسان تشدید حملات ائتلاف سعودی به یمن را ناشی از شکست این ائتلاف در تحقق اهداف خود در یمن میدانند.
نظر شما