مجید فیاضی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تولید محصولاتی با کیفیت و رعایت نکات بهداشتی در تولید سبزیجات برگی از اهمیت بسیاری برخوردار است اظهارداشت: وجود آب قنات در روستای کتوکان باعث شده سبزیجات برگی این شهرستان کاملا ارگانیک تولید شود.
وی افزود: این سبزیجات برگی شامل اسفناج، جعفری، شنبلیله، شوید، شاهی، گشنیز، ریحان، نعناع، تره، تربچه، پیازچه، مرزه و کاهو است و قسمت عمدهای از این محصول در فصلهای پاییز و زمستان برداشت و به شهرستانهای مختلف استان عرضه میشود.
مدیرجهادکشاورزی ایرانشهر تصریح کرد: این شهرستان با دارا بودن زمینهای حاصلخیز، خاک مناسب و آب و هوای معتدل گرمسیری یکی از قطبهای مهم کشاورزی در کشت سبزیجات برگی و خوراکی در سیستان و بلوچستان است بطوریکه سالانه افزونبر یکهزار و ٢٠٠ تن انواع سبزیجات در آن تولید میشود.
وی بیان کرد: با هدف ارتقای سطح آگاهی روستاییان بویژه زنان کلاسهای آموزشی ترویجی برای سبزیکاران در روستای کتوکان برگزار شده است.
نظر شما