به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ «خدیجه جشنپرووکانی» در هجدهمین جلسه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه ضمن بررسی گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی اظهار داشت: بر اساس گزارش اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان در قالب برنامه های تدوین شده و اسناد اشتغال تاکنون موفق شده ٨٠ درصد اهداف را محقق سازد.
معاون فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد تسهیل در ارائه وثایق و تسریع در فرایند نوبت دهی به مددجویان دستگاه های حمایتی با توجه به ۲ ماه باقیمانده به زمان پرداخت تسهیلات از انتظارات اصلی فرمانداری از بانکهای عامل است؛ گفت: نهادهای مالی همواره در اجرای تمامی برنامه های اشتغالزایی و اجتماعی پیشتاز و دغدغه مند هستند.
وی افزود: انتظار می رفت و می رود نهادهای حمایتی مشکلات خود در زمینه پرداخت تسهیلات را در کمترین بازه زمانی به فرمانداری انعکاس دهند زیرا فرمانداری به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان خود را موظف به همراهی هر چه تمام در پیشبرد برنامه های اشتغالزایی نهادهای حمایتی که متولی اقشار آسیب پذیر جامعه هستند، می داند.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری کرمانشاه بیان داشت: نهادهای حمایتی آخرین وضعیت پرونده های مددجویان را به تفکیک شعبه در اختیار فرمانداری قرار دهند تا پیگیری لازم صورت گیرد.
جشنپرووکانی ادامه داد: یقیناً با توجه به آمادگی همیشگی فرمانداری جهت پیشبرد برنامه های اشتغالزایی شهرستان، عدم جذب کامل سهمیه شهرستان و به تبع عودت تسهیلات از هیچ دستگاهی پذیرفته نخواهد شد.
وی افزود: متاسفانه مددجویان جهت دریافت تسهیلات بعضا با سختگیری بانک ها در ارائه ضمانت و یا تاخیر در نوبت دهی مواجه هستند.
به گزارش ایرنا؛ در شورای عالی اشتغال از زیست بوم ملی کسب و کار رونمایی شده است که دارای ۲۱ مصوبه است و ضرورت دارد تمامی دستگاه ها به مطالعه سند مذکور اقدام نمایند.
در این سند برای تمام دستگاه های دولتی و غیر دولتی نقش و برنامه تدوین شده است که خوشبختانه استان کرمانشاه با توجه به تدوین سند سه ساله اشتغال و برنامه های شهرستانی نسبت به سایر استانها از موقعیت بهتری برخوردار است.
از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه حدود ۲۰۰ هزار نفر در قالب ۸۴ هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد و بیش از ۶۷ هزار خانوار زیرپوشش بهزیستی هستند.
نرخ بیکاری استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در بهار امسال ۱۴.۷ درصد از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است.
طبق «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه» نرخ بیکاری این استان در سال ۹۸ باید سه درصد، در سال ۹۹، ۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد.
بنابر اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، جمعیت فعال استان ۳۹۴ هزار نفر و آمار بیکاران آن ۱۳۲ هزار نفر است. نیمی از افراد جویای کار استان دانش آموخته دانشگاهی هستند.
هم اکنون هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.
نظر شما