به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه تایمز نوشت: شرکت «انرژیپایر/Energypier» سوئیس ۴۷ هزار پنل خورشیدی را بر روی یک سقف فلزی در بزرگراهی به مسافت ۱.۶ کیلومتر در منطقه «رون ولی» نصب می کند تا برای ۱۲هزار خانوار این کشور برق تولید کند.
همچنین طرح مشابهی نیز برای بزرگراه دیگری به مسافت ۲.۵ کیلومتر در نزدیکی شهر زوریخ مد نظر است که باعث تولید برق مورد نیاز ۲۰ هزار خانوار می شود.
لوران ژوزفین مدیر شرکت انرژیپایر گفت می توان بزرگراه های خورشیدی را برای کمک به سوئیس جهت به صفر رساندن استفاده از کربن تا سال ۲۰۵۰میلادی احداث کرد. سوئیس در تولید انرژی های خورشیدی از بسیاری از کشورهای اروپایی عقب است.
وی بر این باور است که اجرای چندین طرح مشابه در سراسر کشور می تواند به تقویت تولید انرژی های تجدیدشدنی کمک کند.
سوئیس اینفو در گزارشی در این زمینه نوشت: سوئیس به ارتقای جذب نیروی خورشیدی برای به سفر رساندن انتشار کربن تا سال ۲۰۵۰ نیاز دارد. تبدیل برزگراه ها به پنل های خورشیدی راه حلی ایده آل است اما اجرای آن در کشوری در منطقه آلپ واقع شده است نبردی دشوار محسوب می شود.
بنابر گزارش گاردین، تا پایان سال ۲۰۲۰، اتحادیه اروپا ۱۳۷ گیگاوات ظرفیت خورشیدی نصب شده داشت، در حالی که ظرفیت خورشیدی ترکیبی در برنامه های ملی انرژی و اقلیمی کشورهای عضو برای سال ۲۰۳۰، رقم ۳۳۵ گیگاوات در نظر گرفته شده است.
اتحادیه اروپا قصد دارد انتشار گازهای گلخانه ای را تا سال ۲۰۳۰ به میزان دستکم ۵۵ درصد در مقایسه با سطح سال ۱۹۹۰ کاهش دهد.
نظر شما