معاون استاندار آذربایجان شرقی بر صادرات محصول پیاز تاکید کرد

تبریز - ایرنا - معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مشکل پیازکاران در زمینه فروش محصول خود، اظهار کرد: در بازارهای داخلی ظرفیت لازم برای عرضه پیاز وجود ندارد و تنها راه برون رفت از این مشکل، صادرات این محصول است.

به گزارش روز جمعه ایرنا، محمد کلامی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب خاطرنشان کرد: جلساتی را در این ارتباط در سطح استان تشکیل داده ایم و دنبال راهکاری برای صادرات محصول پیاز هستیم.

وی با بیان اینکه توسعه باید بر اساس مزیت های شهرستان ها صورت گیرد؛ افزود: بناب بخشی از اقتصاد فعال استان آذربایجان شرقی است.

معاون امور هماهنگی و اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: بیشترین سرمایه گذاری استان توسط بنابی ها اتفاق می افتد.

۶۰ هزار تن پیاز در دست کشاورزان بنابی مانده است

نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۰ هزار تن محصول پیاز در دست کشاورزان بنابی مانده و کشاورزان این شهرستان در انتظار صادرات این محصول هستند.

حجت الاسلام محمد باقری بنابی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب اظهار امیدواری کرد: با صادرات محصول پیاز مشکل کشاورزان منطقه برطرف شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت تولید ۷ میلیون تنی فولاد در استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: باید در خصوص تامین مواد اولیه صنعت فولاد نیز برنامه ریزی اساسی شود.

افزایش ۳۰ درصدی صادرات شهرستان بناب

 فرماندار بناب با اشاره به صادرات ۱۷۷ هزار تنی انواع محصولات این شهرستان در ۹ ماهه سال جاری اعلام کرد: میزان صادرات محصولات از لحاظ وزنی ۳۰ درصد و از لحاظ ارزش دلاری ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

شهریار فتحی با اشاره به سیمای اقتصادی شهرستان بناب اظهار کرد: این شهرستان در کنار ظرفیت بالای تولید فولاد در بحث کشاورزی نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد و فعالیت چندین واحد فرآوری کشمش باعث شده است تا هر سال صادرکنندگان نمونه کشوری و ملی از این شهرستان انتخاب شوند.

وی همچنین گفت: ۴۲۳ واحد تولیدی کوچک و بزرگ در شهرستان بناب فعال و پنج هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع شهرستان بناب با اشاره به افزایش یکصد هکتاری ظرفیت شهرک صنعتی این شهرسنتان افزود: ظرفیت موجود به جهت تعداد زیاد متقاضیان جوابگو نبود و توسعه ۲۰۰ هکتاری شهرک صنعتی در شهرستان در حال مطالعه است.

فتحی شهرستان بناب را یکی از شهرهای دارای تنش آبی ذکر کرد و گفت: امروز در بخش آب شرب، کشاورزی و صنعتی با چالش بزرگی مواجه هستیم.

 در ادامه این جلسه مسائل و مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان طرح و پس از بررسی مسائل و مشکلات آنها دستورات لازم نسبت به رفع موانع این واحدها صادر شد.

پس از پایان جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی به اتفاق جمعی از مدیران کل استان و مسئولین شهرستان از واحدهای خشکبار شکوه بناب، آذرتاک، مجتبی بناب، شرکت صنایع غذایی مانی و مجتمع فولاد ظفر بناب بازدید کردند و از نزدیک با مسائل و مشکلات این واحدها آشنا شدند.

 شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان واقع شده است.

این شهرستان یکی از قطب های تولید محصول پیاز بشمار می رود.

با اینکه خشکسالی و کم آبی طی سال های اخیر بر تولید این محصول استراتژیک منطقه تأثیر منفی گذاشته است اما پیازکاران با استفاده از روش های مدرن آبیاری همچون قطره ای و بارانی به کشت این محصول اقدام می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha