به گزارش ایرنا، «محمود کریمیبیرانوند» روز شنبه در گفتوگویی اظهار داشت: سامانه جامع کاریابی برای ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان راهاندازی شد تا از این طریق زمینه اشتغال کارجویان طی قراردادی فراهم شود.
وی تاکید کرد: پیش از این کاریابیها تحت سامانه جامع و منظمی فعالیت نداشتند تا از این طریق نظارت بر عملکرد آنها صورت گیرد؛ این سامانه تنها به موضوع اشتغال سالانه بیش از یک میلیون نفر نمیپردازد بلکه یکی از ابزارها برای اشتغال است.
سرپرست معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه هزار موسسه کاریابی داخلی داریم، گفت: وظیفه آنها اتصال کارفرما به کارجو است و به عنوان حلقه واسطه نقش خود را ایفا می کنند.
وی افزود: سامانه جامع کاریابی ها به بهبود فضای کسب و کار و نظارت بر فعالیت موسسه های کاریابی کمک می کند ضمن اینکه در وزارت تعاون موسسه های کاریابی را تقویت خواهیم کرد.
بیرانوند با بیان اینکه بر اساس آخرین آمارها، اکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیکار در کشورمان وجود دارد، اظهار داشت: یکی از مشکلات فضای کسب و کار این بود که کارفرمایان نمی توانستند نیروی کار متناسب با فرصت شغلی را پیدا کنند.
وی ادامه داد: همچنین کارجویان هم به خاطر ضعف مهارتی نمی توانستند وارد بازار کار شود از این رو این سامانه را به سازمان فنی و حرفه ای کشور متصل می کنیم تا خلاهای مهارتی برطرف شود.
سرپرست معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: اکنون سامانه مانند ظرف خالی است که موسسه های کاریابی می توانند اطلاعات خود و مهارت نیروی کار مورد نظر را ثبت کنند و در مرحله بعد کارجویان وارد این سامانه شده و اطلاعات تحصیلی و مهارتی را ثبت می کنند.
نظر شما