سید معصوم افضلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بستن چاه های غیرمجاز برای حفاظت از منابع آب زیر زمینی و ایجاد تعادل بخشی انجام می شود اظهار داشت: از این تعداد هشت مورد آن در سالجاری صورت گرفته است.
وی بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته ۹ حلقه چاه غیرمجاز دیگر در گچساران نیز تا پایان سال جاری پُر می شود.
افضلی عنوان کرد: افزون بر ۱۶۰ حلقه چاه بدون پروانه در محدوده های مطالعاتی گچساران وجود دارد که حدود ۵۵ حلقه از این چاه ها متعلق به دستگاه های اجرایی مانند شرکت بهره برداری نفت و گاز، آب و فاضلاب، شهرداری و دیگر ادارات این شهرستان است.
وی بیان کرد: ۷۲۳ حلقه چاه دارای پروانه بهره برداری در محدوده های مطالعاتی امامزاده جعفر، لیشتر، خیرآباد، دیل و آرو( سر پری) و چهار بیشه وجود دارد.
رئیس اداره امور آب گچساران تصریح کرد: از این تعداد ۵۸۲ حلقه چاه حفر شده و ۱۴۱ حلقه هنوز اقدامی انجام نداده اند که پروانه آنان ابطال شده است.
افضلی بیان کرد: احداث طرح های تغذیه مصنوعی آب در دشت امامزاده جعفر( ناصر آباد، گرگدا، شیخ خواجه) از دیگر اقدام های امور آب گچساران برای حفاظت از منابع آب این شهرستان بوده است.
وی افزود: با اجرای این طرح سالانه به صورت میانگین ۵.۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره و به دشت امامزاده جعفر تزریق می شود.
رئیس اداره امور آب گچساران ادامه داد: این اقدام برای پیشگیری از افت سطح ایستابی آب چاه ها و خسارت به اراضی کشاورزی و روستاهای مجاور در کنار آبراه های فصلی انجام شده است.
نظر شما