لغو قراردادهای ۸۹ روزه کادر درمان قم مورد اعتراض قرار گرفت

قم-ایرنا- تعدادی از دانشجویان و کادر درمان نظام سلامت قم به لغو قراردادهای ۸۹ روزه خود اعتراض کردند.

به گزارش ایرنا، این افراد روز یکشنبه با تجمع در برابر ساختمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قم خواستار رسیدگی به وضعیت خود از سوی وزارت بهداشت شدند. 

اعتراض این افراد بخاطر نوع قراردادهای ۸۹ روزه است که هم مزایای قانون کار را ندارد هم با نامه رسمی وزارت بهداشت از ابتدای دی ماه جاری ادامه همکاری با این افراد متوقف شده است و بر مبنای نامه سازمان بازرسی نیز دانشگاه علوم پزشکی از ماه جاری اجازه پرداخت هیچ‌گونه حقوقی به قراردادهای ۸۹ روزه که مدت قرارداد آنها نیز تمام شده را ندارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم در همین رابطه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی برای تغییر وضعیت و جذب این افراد تلاش های زیادی کرد اما جذب این افراد باید توسط آزمون های استخدامی انجام بگیرد و دانشگاه علوم پزشکی قم تلاش خواهد کرد تا با اولویت قرار دادن آزمون های داخلی یا هر روش دیگری نسبت به تغییر وضعیت این افراد که در خط مقدم مبارزه با کرونا بودند، اقدام کند و در این خصوص مکاتبات لازم را نیز با امضای ریاست دانشگاه علوم پزشکی با استانداری قم انجام خواهد شد تا مشکلات این افراد که یک مشکل کشوری در دانشگاه های علوم پزشکی است با دستور هیات دولت حل شود.

بابک فرزین‌نیا عنوان کرد: در بخش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی امکان جذب تعدادی از این افراد وجود دارد و این مساله می تواند در قالب آزمون های داخلی برای تبدیل وضعیت آنها مورد توجه قرار بگیرد.

وی ابراز داشت: دانشگاه علوم پزشکی قم از تغییر وضعیت این افراد حمایت می کند و با توجه به اینکه درصد واگذاری بخش بهداشت به بخش خصوصی در دانشگاه های علوم پزشکی زیاد است، امکان تغییر وضعیت آنها در شرایط معقول وجود دارد.

یکی از مسوولان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی یک دستگاه اجرایی بوده که موظف است دستورات وزارتخانه متبوع خود را عملیاتی کند و طبق نامه رسمی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی از ابتدای دی ماه جاری امکان تمدید قرارداد یا ادمه همکاری با این قبیل افراد وجود ندارد و از طرفی سازمان بازرسی نیز بر اجرای دقیق نامه مذکور توسط دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرده است.

به گفته وی، تعداد افرادی که در ایام شیوع کرونا در بخش‌های مختلف نظام سلامت استان قراردادهای ۸۹ روزه بسته شده حدود ۳۰۰ نفر است که از نظر اخلاقی و عرفی حق با آنها است ولی دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان یک دستگاه زیرمجموعه و اجرایی ناچار است تا دستورات وزارتخانه را مو به مو اجرا کرده و از ادامه همکاری با این افراد معذور است.

گفتنی است تعدادی از دانشجویان نیز در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار لغو آزمون های حضوری دانشگاه های استان با توجه به روند رو به افزایش شیوع سویه جدید ویروس کرونا شدند و آنها معتقدند همانگونه که کلاس های درس به صورت مجازی برگزار شده لازم است تا امتحانات نیز بصورت غیرحضوری باشد./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha