به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سعید اشکانیفر افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده، کیتهای توزیع شده به میزان قابل توجهی قابلیت تشخیص سویه اُمیکرون را دارند و در حال حاضر کیتهای مورد نیاز در اختیار آزمایشگاهها و درمانگاه های منتخب زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته است.
وی در باره تستهای فوری کرونا نیز گفت: این تستها برای غربالگری و رهگیری بیماری در دوران اوج شیوع کرونا کاربرد مناسب دارند و باعث می شوند از مراجعه بیمار به مراکز تشخیصی سطح بالاتر و ایجاد ازدحام غیرضروری در بیمارستانها جلوگیری شود.
سرپرست اداره امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه توزیع آزمایشگاه ها در مناطق شهر و حاشیه شهر نیز افزود: به گونه ای برنامه ریزی شده است که تفاوتی بین کیفیت و کمیت خدمات رسانی در امور مربوط به آزمایشگاهها پدیدار نشود و همه مردم بتوانند به صورت عادلانه از خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه نظارت های مستمر در راستای رعایت تعرفه ها در آزمایشگاه ها صورت می گیرد ادامه داد: تلاش میشود نظارت بر آزمایشگاههای زیرپوشش این دانشگاه به صورت محسوس و سرزده انجام شود تا ضمن ارتقای کیفیت خدمات رسانی، دریافت تعرفهها نیز مورد بررسی قرار گیرد.
اشکانیفر با تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: شهروندان در صورت ابتلا به علائم بیماری به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت یا کلینیکهای سطح یک مراجعه نمایند تا بتوان با تشخیص زودرس نسبت به درمان بهنگام آن اقدام کرد.
وی افزود: آزمایشگاههای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی کامل برای مواجهه با موج احتمالی شیوع کرونا را دارا هستند.
هم اکنون ۴۲ مرکز منتخب کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیرپوشش دارد.
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.
از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی هم اکنون فقط گناباد در وضعیت زرد و بقیه شهرستانهای استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
نظر شما