معاون وزیر ورزش و جوانان: مشاوره نیازمند تقویت مراکز تخصصی است

یزد- ایرنا- معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: مشاوره یکی از اصول مسلم پیشرفت جامعه و از عوامل موثر برای تقویت مراکز مشاوره تخصصی برای تقویت بنیان خانواده است که باید با جدیت آن را دنبال کنیم.

به گزارش ایرنا، وحید یامین‌پور چهارشنبه شب در مراسم اختتامیه دوره ملی دانش‌افزایی مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان در یزد افزود: کار مراکز مشاوره، مشاوره تخصصی و خدمت به آرامش، رفع کدورت و خصومت به نحوی جزو موهبت‌هایی است که خداوند به طور ویژه در قرآن از آن یاد کرده است.

وی ادامه داد: در شرایطی که ما در متن جریان توسعه یافتگی قرار داریم ،آسیب‌های آن را به جان می‌خریم، فرهنگ برآمده از فردگرایی تعهد گریزانه که تاثیرش را گذاشت و  در مقابل آرامش ناشی از ازدواج قرار گرفته است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: حتی با چه نگاه و انگیزه‌ ای ازدواج صورت می‌گیرد، امروز مورد غفلت قرار گرفت و همین امر آرامش موجود جامعه را از دست خواهیم داد .

یامین‌پور با اشاره به آرامشی که خداوند متعال مورد توجه قرار داده است ادامه داد: اگر آرامش نداشته باشیم استعدادمان شکوفا نخواهد شد و جامعه نیز اگر موهبت آرامش نداشته باشد شکوفا نمی شود.

همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد گفت: امروز آمار طلاق شایسته استان نیست، روزگاری در استان طلاق را شایسته نمی‌دانستند، شاهد آن نبودیم ولی امروز شاهد افزایش ثبت این پدیده نامیمون در استان هستیم ، باید این فرهنگ را دوباره بازگردانیم.

علی‌اکبر عزیزی بدون اشاره به افزایش آمار طلاق و علت آن  در استان یزد افزود: مشاوره در دوره‌های مختلف در حوزه ازدواج می‌تواند بسیاری از مشکلات را کاهش دهد و به خوبی می‌تواند به ازدواج آگاهانه زوجین کمک کند.

همچنین مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان یزد گفت: مشاوره، دانش مشاوره و برگزاری کارگاه‌های مختلف به عنوان  یکی از نیازهای ازدواج در دوره‌های مختلف است که پیش از ازدواج و حین ازدواج و پس از ازدواج می‌تواند این اثرگذاری را مشاهده کنیم.

در این مراسم از سوی دفتر توسعه برنامه ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش وجوانان از مدیرکل ورزش و جوانان یزد، معاون امور جوانان و کارشناس حوزه جوانان این اداره کل تجلیل به عمل آمد.

دوره ملی دانش‌افزایی مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده هفتم دی‌ماه جاری با حضور ۱۳۰ نفر به صورت حضوری و مجازی  در شهر یزد آغاز شد.

این دوره با حضور مدیران ، روانشناسان و مشاوران مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده به مدت ۲ روز و ۱۶ ساعت در پنج کارگاه پیگیری شد.

 در این کارگاه ۴۰ نفر به صورت حضوری و ۹۰ نفر به صورت آنلاین ( برخط ) از سراسر استان طبق سهمیه بندی وزارت ورزش و جوانان شرکت کردند.

استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها، آبادی ها و سکونتگاه های عشایریز زندگی می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha