علی اشکانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در برنامه آماده سازی هر تیم برای حضور در مسابقات به ویژه المپیک، انجام پروسه برگزاری تمرینات و شرکت در مسابقات ضروری است و همانطور که اشاره کردم به دلیل محدودیت های کرونایی و از سویی کمی اعتبارات حضور کشتی گیران ناشنوا در تورنمنت بین المللی جام تختی که اسفند ماه برگزار می شود، می تواند تاثیر زیادی بر روند آمادگی تیم داشته باشد.
رقابت های بین المللی جام تختی زمستان هر سال با حضور تیم های خارجی و داخلی برگزار می شود و یکی از رقابت های معتبر اتحادیه جهانی کشتی محسوب می شود.
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی کشورمان در خصوص برنامه اردویی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان گفت: ۲۵ نفر از برترین های مسابقات قهرمانی کشور و قهرمانان کشتی فرنگی جوانان و نوجوانان در رقابت های جهانی به اردوی آماده سازی در اراک دعوت شده اند.
وی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان طی ۱۰ سال را در کارنامه خود دارد، اضافه کرد: نسبت به توانایی کشتی گیران دعوت شده یک شناخت عمومی دارم و در جریان مسابقات قهرمانی کشور کشتی ناشنوایان متوجه نقاط ضعف و قوت آنان شدم که تقریبا نقاط ضعف شان عمومیت داشت و باید این نقاط ضعف در حد بسیار زیادی مرتفع شود تا بتوانیم تیمی کاملا کیفی راهی برزیل کنیم.
اشکانی در خصوص نقاط ضعف کشتی گیران ناشنوا گفت: به طور مثال کشتی گیران دربحث دفاع درخاک یا در کشتی سرپا ضعف دارند و یا وقتی دست را زیر کتف می برند در بیشتر موارد بی هدف هستند و به لحاظ فنی مشخص نیست که کدام استراتژی از جمله حفظ امتیاز، گرفتن اخطار یا دفاع را دنبال می کنند که این اصلا خوب نیست و ما از همین اردوی نخست به دنبال رفع این مشکلات هستیم.
سرمربی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان کشورمان یادآوری کرد: در این اردو بیشتر در بحث فنی و تاکتیکی برنامه را دنبال می کنیم اما بدنسازی نیز فراموش نخواهد شد و هر چه به آستانه مسابقات یا شرکت در المپیک نزدیک شویم روند این برنامه تغییر کرده و توجه بیشتر بر بدنسازی و آمادگی جسمانی کشتی گیران خواهد بود.
دارنده عنوان پنجمی بازیهای المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، با بیان اینکه در بیشتر کاروان های ورزشی کشورمان، بار مدال آوری در بیشتر مواقع برگردن کشتی گیران بوده است، گفت: این مسئولیت سنگینی برای تیم محسوب می شود و ما قصد داریم یک تیمی کامل و کیفی راهی المپیک برزیل کنیم و مدال های خوشرنگی برای کشور کسب کنیم.
اشکانی در مورد برنامه های آماده سازی تیم نیز توضیح داد: در نشستی با مدیر فنی تیم های کشتی ناشنوایان جمشید خیرآبادی به جمع بندی در خصوص تعداد اردوهای تیم تا پایان سال رسیدیم و این برنامه به مسئولان فدراسیون ورزش های ناشنوایان اعلام شد.
وی گفت: متاسفانه برخی مشکلات از جمله محدودیت ها ناشی از رعایت پروتکل های بهداشتی مانع از برگزاری اردوها در زمان تعیین شده می شود، و به طور مثال اردویی که باید پنجم آغاز می شد با چند روز تاخیر دهم شروع خواهد شد، اما با این همه ما برگزاری چهار یا پنج مرحله اردو را برای کشتی گیران فرنگی تا پایان سال در نظر گرفته ایم و امیدوارم بتوانیم طبق برنامه به خوبی پیش برویم.
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی افزود: رایزنی هایی با مسئولان فدراسیون کشتی کشورمان در حال انجام است و امیدوارم تیم منتخب کشتی فرنگی ناشنوایان حتی با چهار نفر بتواند در جام بین المللی تختی شرکت کند.
بیست و چهارمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان اردیبهشت ۱۴۰۰ به میزبانی برزیل برای می شود.
نظر شما